3F Superligaen

Brøndby har ikke overrasket Falk: De har set stærke ud

Rasmus Falk er ganske godt tilfreds med, at F.C. København åbner mesterskabsspillet med en kamp mod Brøndby, som ifølge fynboen har set stærke ud.

Rasmus Falk i Superliga-kampen imellem OB og FCK.
Foto: Lars Jacobsen

F.C. København går ind til mesterskabsspillet med et pointmæssigt efterslæb.

De forsvarende mestre åbner mesterskabsspillet med et vaskeægte københavnerderby, når de mandag tager imod Brøndby i Parken.

I modsætning til de to foregående sæsoner er det dog FCK, der halter to point efter rivalerne, men Brøndbys fine form indtil videre i sæsonen overrasker ikke FCK-profilen Rasmus Falk.

– Jeg synes, de har gjort det godt. Jeg synes også, at de har gode spillere, så jeg ved ikke, om jeg er overrasket over det. Jeg synes, at alle de hold, der har fået mange point, har set stærke ud, siger Rasmus Falk og understreger, hvor hans fokus ligger.

– Jeg kigger mest på os selv, og jeg ved godt, hvor vi skulle have haft nogle flere point. Jeg tænker ikke så meget på, hvad de er, og hvor de kommer fra, jeg tænker på, hvad vi kan gøre for at forbedre os, så det er os, der står med det (guldet, red.) til sidst, lyder det fra midtbanespilleren.

At Superligaen og mesterskabsspillet nu snerper til, det gør bestemt ikke noget for københavnerne, der er glad for at åbne mesterskabsspillet med netop et derby.

– Fed start. Vi glæder os til at komme ind i Parken at spille, og vi glæder os til at møde Brøndby. Vi elsker store kampe, og vi elsker vigtige kampe, og det er det, vi går ind til nu, lyder det fra Falk, der ikke giver meget for diskussionen om, hvem der må påtage sig favoritværdigheden i mesterskabskampen.

– Et eller andet sted er det med favoritværdigheden fuldstændig ligegyldigt. Du må gerne skrive, at jeg synes, at vi er favoritter, og at vi skal vinde, for det er det eneste, der tæller for os, for det ændrer ikke noget, men i bund og grund er det ligegyldigt, for det handler om at have flest point til sidst, så vi skal ud og gøre det færdigt, lyder det fra den 32-årige fynbo.

Kampen mellem F.C. København og Brøndby spilles mandag klokken 14 og kan ses på TV3+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P