Premier League

Ikke bare i Italien: Tonali sigtes for yderligere overtrædelser

Newcastles Sandro Tonali afsoner lige nu en ti måneder lang karantæne for brud på bettingregler i Italien, men nu viser det sig, at Tonali angiveligt har brudt selvsamme regler i sin tid i England.

Sandro Tonali ser bekymret ud.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er rigtig dårlige nyheder på vej i Newcastle.

Premier League-klubbens italienske midtbanespiller, Sandro Tonali, er blevet sigtet af det engelske fodboldforbund, efter han angiveligt har forbrudt sig på forbundets regler vedrørende betting.

Ikke færre end 50 gange skulle Tonali ifølge FA’s sigtelse have forbrudt sig på regel E8, der forbyder fodboldspillere at spille eller give andre viden til brug på spil på fodboldkampe.

De 50 fodbold-væddemål er ifølge FA’s sigtelse blevet placeret i perioden fra 12. august til 12. oktober sidste år.

Sigtelsen fra FA kommer på et tidspunkt, hvor Sandro Tonali i forvejen sidder ude med en ti måneder lang karantæne for en tilsvarende forseelse i Italien.

Bekræftet: EM er væk og sæsonen er slut for Newcastle-italiener

Tonali skiftede til Newcastle fra AC Milan i sommer, og det er for lovbrud fra tiden i den italienske storklub, han lige nu afsoner en karantæne – en karantæne der først udløber sidst i august.

Sandro Tonali har til den 5. april til at svare på sigtelsen fra FA, men Newcastle har allerede kommenteret sagen, og som det også hidtil har været tilfældet, så støtter The Magpies op om sin midtbanespiller.

– Newcastle anerkender sigtelsen, som Sandro Tonali har modtaget i henhold til påståede brud på FA’s betting-regler.

– Sandro fortsætter med fuldt ud at samarbejde i de relevante efterforskninger, og han har fortsat klubbens fulde støtte.

– Som følge af den igangværende proces er både Sandro og Newcastle United ude af stand til at kommentere yderligere på nuværende tidspunkt, lyder det fra Premier League-klubben.

Hvorvidt en eventuel karantæne fra det engelske fodboldforbund lægges oveni Tonalis nuværende karantæne fra det italienske fodboldforbund, eller de to karantæner kan afsones simultant, er der endnu ingen meldinger om.

Sandro Tonali kostede angiveligt Newcastle 477 millioner danske kroner, da han den 3. juli forlod AC Milan til fordel for den nordøstengelske klub.

Godt en måned senere startede italienerens påståede brud på de engelske bettingregler. Tonali nåede otte kampe i Premier League, tre i Champions League og en enkelt i den engelske ligacup, inden han 27. oktober fik sin nuværende karantæne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P