3F Superligaen

Vanlerberghe glæder sig til sit første derby: Alle taler om det

Brøndbys nyindkøb, belgiske Jordi Vanlerberghe, stå i sin tredje officielle kamp for klubben overfor rivalerne fra F.C. København i hans første derby.

Brøndbys Jordi Vanlerberghe jubler over sin scoring i kampen mod Silkeborg.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Først fik han uofficiel debut ved træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal.

Så blev han skadet, inden han fik officiel debut i 1-2-sejren over Viborg.

I seneste spillerunde scorede han sit første mål for Brøndby, men der er stadig mange “debuter” på vej for belgiske Jordi Vanlerberghe.

En af dem kommer formentlig på mandag, når han i sin bare tredje kamp for den københavnske vestegnsklub skal op imod rivalerne fra F.C. København.

– Jeg kan ikke vente med at skulle spille mit første Derby. Alle i truppen taler om det, og det er den største kamp herhjemme, så jeg ser virkelig frem til at skulle opleve det.

– Inden jeg kom til Brøndby IF havde jeg set en masse vilde videoer om de her kampe, og man kan virkelig mærke, at det betyder meget for klubben, spillerne og vores fans. Man kunne mærke det allerede, da vi tog hul på træningsugen, at der venter en helt særlig topkamp på mandag, lyder det fra Vanlerberghe.

Selvom Vanlerberghe tidligere i karrieren har spillet i Club Brugge, så er han ikke i tvivl om, hvor kampen rangerer i hans karriere indtil nu.

– Det er selvfølgelig første gang, jeg spiller så stor en kamp, men jeg kommer til at have fokus på at lukke alt ude og så bare nyde kampen, så snart der er fløjtet op inde på banen. Atmosfæren kommer til at være noget, jeg aldrig har prøvet før, men jeg ser virkelig frem til at spille kampen, lyder det fra den 27-årige belgier.

Forud for kampen i Parken mandag klokken 14 er Brøndby to point foran rivalerne, mens Vanlerberghe og kompagni har ét point op til FC Midtjylland på Superligaens førsteplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P