3F Superligaen

Nartey efter vilde uger: Det hårde arbejde skal forsætte

Noah Nartey er ved at få luft under vingerne i Brøndby, og tirsdag var han med til at kvalificere Danmarks U19-landshold til sommerens EM. Men Nartey har appetit på meget mere og vender sulten hjem til Vestegnen.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

For lidt over en måned siden var han en ubeskrevet blad i Superliga-sammenhæng.

Men siden er det gået stærkt for Brøndbys Noah Nartey. Han fik debut mod OB i slutningen af februar og har fået spilletid i alle de efterfølgende kampe.

I den seneste startede han sågar inde.

De vilde uger blev tirsdag krydret med en historisk kvalifikation til sommerens EM med U19-landsholdet. Men den unge midtbanespiller kommer ikke til at læne sig tilbage.

– Jeg synes, jeg er inde i en god periode, men det er ikke nok – mit hårde arbejde skal stadig fortsætte.
Jeg kommer hjem til klubben med en ambition om at vise mig bedst muligt frem. Og hvis jeg får indhop eller starter inde, så handler det selvfølgelig om at gøre det bedste, jeg kan, udtaler Nartey til campo.dk.

Nartey fik sin første starter for Brøndby mod Silkeborg, og formen er holdt ved lige med tre kampe på seks dage for U19-landsholdet i Portugal.

Men til mandagens derby mod ærkerivalen F.C. København føler han sig ikke sikker på en startplads.

Noah Nertey i kamp for Brøndby om bolden
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Det ved jeg sgu ikke. Jeg prøver bare at gøre mit bedste, og hvis jeg bliver valgt, så bliver jeg selvfølgelig glad – og det er selvfølgelig også det, jeg håber på.

Mandagens imødeset kamp i Parken er den første af ti vigtige kampe i slutspillet, som kan spille mesterskabet til den københavnske vestegn.

Og den 18-årige midtbanespiller tror på det sagen.

– Jeg glæder mig til at komme i gang med Mesterskabsspillet. Vi har et hold med masser af kvalitet, det er et tophold. Så jeg har store forventninger til mesterskabsspillet, slutter den unge Brøndby-spiller.

Noah Nartey har i sine unge år spillet i F.C. Københavns ungdomsafdeling, men skiftede i 2021 til Brøndbys U17-hold.

Kampen mellem FCK og Brøndby fløjtes op mandag klokken 14 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P