Herrelandsholdet

‘VK’ efter sejr over Færøerne: En fin sidste kamp

Victor Kristiansen var ganske tilfreds med den danske indsats, ovenpå Danmarks 2-0 sejr over Færøerne i testkamp på Brøndby Stadion. Backen mener ikke, at Danmark mistede grebet undervejs.

Victor Kristiansen header til en bold på landsholdet
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Victor Kristiansen fik fuld spilletid i Danmarks sejr over Færøerne.

Kampen var ikke prangende fra dansk side, hvor offensiven havde svært ved at klikke, og Færøerne var tæt på at komme på måltavlen.

Danmark endte med at vinde 2-0 efter scoringer fra Pierre-Emile Højbjerg og Mohamed Daramy. Efter kampen var Kristiansen da nogenlunde tilfreds.

– Det er ikke mange chancer, de har. Vi kunne godt have vundet noget mere, men en fin sidste kamp inden sommer og EM. Så ja, det er fint, udtaler backen til TV2 efter kampen.

Selvom Færøerne ligger langt nede på verdensranglisten, så bed de godt fra sig. Kristiansen blev spurgt, hvorfor Danmark mistede grebet på kampen.

– Det ved jeg egentlig ikke, om jeg synes. Jeg tror altid, det vil være sådan, at man dominerer og prøver, prøver, prøver. Og der vil altid ske fejl, og der vil altid være nogle halv-omstillinger.

Gustav Isaksen efter debut på Landsholdet: Målet er EM

– Det vil nok gøre, man sidder som seer med følelsen af, at vi er ved at miste det lidt. Men jeg synes vi fik rettet vores restforsvar i pausen, så de lange omstillinger ikke var der så ofte, udtaler Kristiansen.

Gustav Isaksen fik landsholddebut, da han blev skiftet ind i anden halvleg. Det var en stor oplevelse for midtjyden. Læs hans reaktion her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P