Bundesligaen

Officielt: 38-årig tysker ny cheftræner i Bundesligaklub

Som spiller nåede Julian Schuster 242 kampe i SC Freiburg. Fredag er den 38-årige tysker præsenteret som ny cheftræner i den sydtysker klub.

julian schuster i SC Freiburg
Foto: SC Freiburg

Afløseren til klublegenden Christian Streich er fundet.

Efter 29 år i klubben stopper 58-årige Streich i SC Freiburg til sommer, og fredag har Bundesligaklubben præsenteret afløseren.

Valget er faldet på 38-årige Julian Schuster, som spillede i klubben fra 2008 til 2018. Siden har han været tilknyttet ungdomsafdelingen i klubben.

Nu er han klar til næste skridt.

– For mig er trænergerningen i klubben både en hjertesag og en udfordring. Jeg er bevidst om opgaven og går til den med fuld tro, men også med ydmyghed og respekt, udtaler Julian Schuster til klubbens hjemmeside.

SC Freiburg har gang i en fin sæson i Bundesligaen, hvor klubben indtager en niendeplads. Når Schuster overtager roret til sommer, så er dr tre værdier, som kommer til at vægte særlig højt.

julian schuster i SC Freiburg
Foto: SC Freiburg

– Samhørighed, lidenskab og tilknytning til byen og regionen. Det er værdier, der kendetegner sportsklubben for mig. Jeg ser frem til at leve og udvikle disse værdier sammen med holdet, personalet og fansene.

– Min tak går til dem, der er ansvarlige for deres tillid, men også til Christian Streich og alle SC-trænerne, der har fulgt mig her til, for deres tætte samarbejdet.

Klubben oplyser ikke, hvor lang en kontrakt, der er indgået mellem klubben og Schuster. Næste kamp for Freiburg i Bundesligaen er lørdag den 30. marts på udebane mod Mönchengladbach.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P