Herrelandsholdet

Berørt Hjulmand: Skrev til Boilesen med det samme

Nicolai Boilesen blev onsdag ramt af en ny slem skade, og landstræner Kasper Hjulmand fortalte på fredagens pressemøde forud for testkampen mod Schweiz, at han har været i kontakt med den skadesplaget F.C. København-spiller.

Landstræner Kasper Hjulmand på pressemøde fredag
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Få spillere har været mere skadesplaget end Nicolai Boilesen.

Forsvarsspilleren har været ind og ud af genoptræningsforløb gennem sin karriere, og onsdag stod det klart, at et nyt forløb venter for FCK-spilleren.

Den 32-årige forsvarer blev ramt af en slem skade i onsdagens reservekamp mod Randers. En skade, som har berørt mange, også landtræner Kasper Hjulmand.

– For mig er det en af de værste ting ved det her job, når superambitiøse unge mænd, som er så meget fodboldspillere, bliver frataget den mulighed gennem skader, udtaler Kasper Hjulmand på fredagens pressemøde forud for testkampen mod Schweiz.

Boilesen gik i græsset onsdag, og efterfølgende har F.C. København meddelt, at han forventes ude i op til et år. Landstræneren var også i kontakt med Boilesen efter den triste nyhed.

– Jeg skrev også til ‘Boile’ med det samme, og det gør bare så ondt, fordi jeg ved, hvor meget de gerne ville det. Hvor meget, de gerne vil udtrykke sig og hvor stor en del af identiteten, det er.

– Så jeg tænker meget på ‘Boile’ nu, og håber det bedste for ham.

Landstræner Kasper Hjulmand på pressemøde fredag
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Landstræneren blev efterfølgende adspurgt, hvad Boilesens svar var til Kasper Hjulmand ovenpå hans besked.

– Det holder jeg mellem mig og ‘Boile’. Hvad han sagde, det vil jeg ikke sige. Men jeg kan sige, at jeg skrev til ham, at jeg var ked af at høre det, og jeg tænkte på ham, slutter landstræneren.

Kasper Hjulmand står i spidsen for Herrelandsholdet, og her kan Victor Kristiansen se frem til at starte inde. Og landstræneren var fuld af lovprisninger for den unge back.

Kampen mellem Danmark og Schweiz fløjtes op klokken 20.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P