3F Superligaen

Suzuki scorede foran familien: Fik vist mig godt frem

Yuito Suzukis familie var på Brøndby Stadion, der deres søn og bror scorede et hattrick mod Silkeborg IF – og det er Brøndby-japaneren meget taknemmelig for.

Yuito Suzuki hyldes af Brøndbys fans efter sit hattrick mod Silkeborg IF.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Måske Brøndby IF burde betale for, at Yuito Suzukis familie flytter til Danmark.

I hvert fald rejste de for første gang nogensinde til Danmark, da Yuito Suzuki søndag scorede et hattrick i 4-1-sejren over Silkeborg IF.

Den japanske offensivspiller har ellers fået sin andel af kritik for manglende skarphed i de afgørende situationer, men det var altså langt fra tilfældet med familien på lægterne.

Den flotte præstation foran familien glæder selvsagt også Yuito Suzuki, der ikke lægger skjul på, at tilstedeværelsen fra far, mor og søster gjorde oplevelsen dét bedre:

– Jeg var virkelig glad for, at jeg fik vist mig frem for min familie på den måde, som jeg gjorde mod Silkeborg IF. Grunden til, at min familie kom til Danmark, var for at se mig spille.

– De forrige to kampe var jeg ikke tilfreds med min præstation, mod Vejle og Viborg, for jeg føler ikke, at jeg viste nok. Jeg vil gerne vise mine holdkammerater og vores fans, at jeg har det, der skal til, fortæller offensivspilleren til Brøndby IF’s egen hjemmeside.

Den 22-årige Yuito Suzuki skiftede til Brøndby fra Shimizu S-Pulse i sommer.

I foråret er han blevet fast mand på holdkortet, og han står nu noteret for i alt 16 kampe i Superligaen med fem scoringer og to assists til følge.

Han skal i aktion næste gang den 1. april, når F.C. København venter i den første runde af mesterskabsspillet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P