International Fodbold

Medie: Bayern-profil mister tysk trøjenummer

Leon Goretzka er virkelig ikke i kridthuset hos den tyske landstræner Julian Nagelsmann. Bayern-profilen blev siet fra til fordel for 19-årige Aleksandar Pavlovic, og nu melder tyske Bild, at Goretzkas også mister sit trøjenummer på landholdet.

Leon Goretzka tager sig til hovedet for Bayern München
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I Bayern München er Leon Goretzka en vigtig figur.

Men på det tyske landshold, hvor den 29-årige midtbanespiller har optrådt 57 gange, ses der anderledes på Goretzkas rolle.

Tidligere på måneden blev tyskeren siet på landsholdet til fordel for den 19-årige holdkammerat Aleksandar Pavlovic.

Og nu fortsætter nedturen for Goretzka tilsyneladende.

I følge tyske Bild, så ser midtbanespilleren ud til at miste sit trøjenummer på landsholdet, hvor nummer otte ellers har været hans de seneste mange år.

Nagelsmann har til de kommende landskampe mod Frankrig og Holland valgt at udtage 34-årige Toni Kross. Han har ellers været i kulden i flere år, men nu er Real Madrid-spilleren tilbage.

Og han ser ud til at overtage Goretzkas nummer.

Goretzka må altså nøjes med at følge det tyske landsholdskampe mod Frankrig og Holland i tv. Han træner med på Tuchels mandskab, og sportsdirektør i Bayern München fortæller, at de passer godt på Goretzka i det sydtyske.

Leon Goretzka tager sig til hovedet for Bayern München
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

– Det er en hård beslutning for Leon, men vi passer på ham. Han spiller i øjeblikket virkelig godt, og alle her ved, at han er en virkelig vigtig spiller for os, udtaler Max Eberl til Bild.

Goretzka er startet inde i noteret for 22 kampe i denne sæson i Bundesligaen, hvor det foreløbigt er blevet til fire mål og otte oplæg. To af kasserne kom i udraderingen af Bo Henriksens Mainz tidligere på måneden.

Goretzka og spiller Der Klassiker den 30. marts, når Dortmund gæster Allianz Arena.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P