Ligue 1

Daramy om hektisk tid i Ajax: Holdt ikke, hvad de burde

Mohamed Daramy er samlet med Herrelandsholdet i disse dage, og den unge kantspiller leverer gode indsatser på det franske klubhold Reims. Han havde et kort ophold i Ajax Amsterdam, men det blev langt fra en succes.

Mohamed Daramy i kamp for det danske Herrelandshold
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mohamed Daramy er godt i gang med sin første sæson i franske Stade Reims.

Den danske landsholdswing skiftede i 2021 til Ajax Amsterdam, men gennembruddet kom aldrig. Derfor blev han udlejet til F.C. København i sidste sæson.

Efter et succesfuldt lejeophold i København var det planen, at Daramy skulle spille sig på holdet i Holland, men sådan gik det langt fra.

Efter en kort opstart i Amsterdam skiftede han i august til franske Stade Reims. Og her har Daramy fået en god start.

– Jeg har spillet godt, og som hold har vi også været gode i Reims, fortæller Daramy til Viaplay fra landsholdslejren i Helsingør.

Det er blevet til fire mål og fem oplæg i denne sæson. Og særligt en ting adskiller Reims med Ajax.

– Jeg tror, det er klubben, som kommer med en klar plan. Den plan, de (Ajax, red.) havde, den fungerede ikke, og det var ikke fordi, de holdte, hvad de burde gøre – og give mig chancen.

Mohamed Daramy i kamp for det danske Herrelandshold
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Daramy vendte tilbage til Amsterdam i sommer efter et forrygende lejeophold i F.C. København, hvor han lavede mål og assists på samlebånd.

Han var dog ikke længe i Ajax i sommer, inden han skiftede væk.

– Det var lidt en hektisk tid, og der var også en masse problemer i klubben, hvilket også var en af grundene til, at jeg smuttede.

Daramy var i hopla i sikker Reims-sejr

– Matchet var ikke, som det skulle være. Det var jeg jo ked af, for jeg vil gerne vise mig frem efter et godt ophold i FCK. Så jeg ville jo gerne tilbage, og vise at jeg kunne spille der. Men der blev skiftet ud hos nogle trænere. Og de planer, de havde, var ikke noget, jeg kunne se mig i.

Daramy fortæller, at han overvejede at blive i Amsterdam i sommer. Han indså hurtigt, at han ikke skulle blive hængende.

Nu nyder han i stedet succes i Frankrig, hvor han og Reims indtager niendepladsen i Ligue 1. Daramy er samlet med landsholdet forud for kampene mod Schweiz og Færøerne.

Se hele interviewet med Daramy øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P