3F Superligaen

Retov færdig i Brøndby: Tiden er rigtig nu

Martin Retov stopper i Brøndby til sommer, hvor han overtager cheftrænertøjlerne i AC Horsens. Dermed stopper assistenten efter syv år på Vestegnen. Og den nye rolle kommer på et godt tidspunkt, lyder det fra den nu afgående Brøndby-assistent.

Martin Retov (Brøndby ass Træner) da OB møder Brøndby i Superligaen på Nature Energy Park i Odense søndag den 25. februar 2024.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Martin Retov var i AC Horsens fra 2010 til 2015.

Dengang som spiller, men når 43-årige Retov vender retur til sommer bliver det for at sætte sig i cheftrænersædet hos Den Gule Fare.

Det står klart mandag, hvor Retov er præsenteret i klubben. Dermed slutter syv år på sidelinjen i Brøndby IF, og tiden er den rigtige, lyder det fra hovedpersonen selv.

– Det har været en fantastisk tid, og jeg vil savne spillerne, staben og at have min gang herude på Brøndby Stadion, udtaler Retov til Brøndbys hjemmeside.

– Jeg føler nu, at tiden er rigtig både fagligt og personligt til at tage udfordringen op som cheftræner, og da jeg i forvejen kender AC Horsens rigtig godt, er jeg stolt over at få muligheden og har derfor takket ja. Men først har vi her i Brøndby IF gang i en flot sæson, som vi skal gøre færdig, og det glæder jeg mig til, da vi har en fantastisk trup og en stor tro på, at vi kan opnå noget specielt sammen.

I AC Horsens har Retov skrevet under på en kontrakt med udløb i sommeren 2028, og her vil den tidligere midtbanedynamo spille klubben tilbage i Superligaen.

Martin Retov (Brøndby ass Træner) da OB møder Brøndby i Superligaen på Nature Energy Park i Odense søndag den 25. februar 2024.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

– Jeg har været i Brøndby gennem mange år og har haft en fantastisk tid, men nu er det helt rigtige tidspunkt kommet til, at AC Horsens og jeg skal bygge noget spændende op, og jeg glæder mig til at stå i spidsen for et AC Horsens-hold, der kan spille med om de sjove pladser, så vi kan komme op i Superligaen og på sigt etablere os i landets bedste række, udtaler Retov til AC Horsens hjemmeside.

Det er Retovs første job som cheftræner, men han stod dog i spidsen for Brøndby IF som vikar, i kølvandet på Alexander Zorningers afgang i 2019. Foruden Alexander Zorninger har Retov også assisteret under Niels Frederiksen og Jesper Sørensen.

– Jeg har altid haft en voldsom vindermentalitet, og spillerne skal forvente, at jeg vil vinde alle kampe, som da jeg selv spillede. Vi har gode forudsætninger, og jeg er ikke i tvivl om, at der kommer til at blæse positive vinde over AC Horsens, slutter Retov.

Retov og Brøndby vandt søndag over Silkeborg IF. AC Horsens tabte i weekenden til B.93 i NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P