FCM besejrer Vejles ti mand i anden halvleg

Det var top mod bund, da FC Midtjylland søndag slog Vejle og cementerede førstepladsen i superligagrundspillets sidste runde. Se alle kampens mål og highlights her.

FCM-målmand Jonas Lössl bokser bolden væk i kampen mod Vejle.
FC Midtjylland møder Vejle Boldklub i Superligaen på MCH Arena i Herning søndag den 17. marts 2024.
D. Şimşir
68′
Paulinho
76′
G. Cho
90’+6′
45′
90′
  • FC Midtjylland fastholdt forspringet til Brøndby og F.C. København i superligatoppen, da førerholdet søndag slog Vejle 3-0

• En lige første halvleg fik en dramatisk afslutning, da Vejles German Onughka fik to gule kort på to minutter og dermed var skyld i, at holdkammeraterne skulle spille hele anden halvleg i undertal