LaLiga

Real melder racisme-episoder rettet mod Vinicius Jr. til politiet

Real Madrid skriver fredag, at klubben har meldt flere racisme-episoder rettet mod den brasilianske stjerne Vinicius Junior til politiet.

Vinicius jubler efter at have scoret til 1-0 for Real Madrid mod RB Leipzig i Champions League.
Foto: Violeta Santos Moura/Reuters/Ritzau Scanpix

Racisme rettet mod Real Madrids Vinicius Junior.

Det er ikke første gang, at Real Madrid-profilen har været udsat for racisme. Og denne gang har racismen fundet sted helt uden Vinicius Juniors tilstedeværelse.

Det skriver den spanske storklub Real Madrid fredag i en officiel udmelding på sin hjemmeside.

Her skriver den spanske hovedstadsklub, at man har meldt nogle episoder, som har fundet sted forud for Champions League-kampene mellem FC Barcelona og Napoli samt Atlético Madrid og Inter, til politiet.

– Real Madrid har indgivet en klage til statsadvokaten for had og diskrimination for de racistiske og hadefulde fornærmelser, der blev rettet mod Vinicius Junior i nærheden af Barcelonas hjemmebane og Atletico Madrids hjemmebane før kampene FC Barcelona-Napoli og Atletico Madrid-Inter Milan i Champions League.

– Real Madrid beder politiet om at bruge optagelser fra begge steder for at kunne identificere personerne, der stod for racistiske og hadefulde fornærmelser. Real Madrid fordømmer racismen, diskriminationen og hadet, som desværre har fundet sted gentagne gange mod Vinicius Junior. Vores klub vil fortsat arbejde for at forsvare fodboldens og sportens værdier, og vi vil stå fast i vores kamp for nultolerance over for så modbydelige episoder, som dette er, skriver klubben.

Vinicius Junior har igen i denne sæson været en stor profil for Real Madrid på fodboldbanen, hvor han har bidraget med 16 mål og otte assists i 27 kampe.

Den 23-årige brasilianer er fortsat på kontrakt i den spanske hovedstad frem til sommeren 2027.

Medie: Real Madrid-spiller fravælger Spaniens landshold

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P