Premier League

Engelsk redaktør: Ten Hag vil være rasende på Hjulmand

Kasper Hjulmand har været i kontakt med Manchester United og Erik ten Hag i forbindelse med sin udtagelse af Rasmus Højlund til sin kommende landsholdssamling.

Kasper Hjulmand med Erik ten Hag
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix & Jason Cairnduff/Reuters

Kl. 10:15. NB: DBU har fredag præciseret overfor campo, at Hjulmands udtalelser alene drejer sig om Højlunds mulighed for at komme i kamp for Danmark. Han skal spille mod Liverpool søndag for at kunne spille de kommende landskampe for Danmark. Denne artikel er efterfølgende præciseret.

Måske talte han over sig.

Måske formulerede han sig upræcist.

Måske ved han det slet ikke.

Kasper Hjulmand udtog tirsdag sin landsholdstrup til de kommende testkampe for det danske landshold, og i den forbindelse var blandt andre Rasmus Højlund at finde i truppen.

Om Højlunds mulighed for at komme i kamp for Danmark siger Hjulmand:

– Det er klart, Rasmus skal spille søndag mod Liverpool og skal komme godt igennem kampen. Det forventer vi. Vi er i kontakt med United, jeg har snakket med Erik, og det forventer vi sker, men det er klart; Han skal igennem kampen, og der skal ikke være noget på den anden side af kampen, for at det kan lade sig gøre, lød det fra Kasper Hjulmand.

Om Hjulmand dermed har fået at vide, at Rasmus Højlund skal spille kampen mod Liverpool, eller han blot mener, at Højlund potentielt kan komme i spil i kampen, ved formentlig kun Hjulmand og Erik ten Hag.

Hjulmand bekræfter: Højlund spiller søndag mod Liverpool

Uanset har den danske landstræners ord vakt opsigt i England.

– Erik ten Hag vil være absolut rasende over det her, hvis det er sandt. Det er den del til sidst, hvor han siger; ‘Jeg har talt med Erik’ – med andre ord; ‘Jeg har det fra hestens egen mund – han spiller’, lyder det fra Ian Ladyman, der er redaktør på Daily Mail, i podcasten It’s All Kicking Off.

Helt så overbevist er den tidligere Premier League-topscorer, Chris Sutton, dog ikke.

– Ja det er en smule mærkeligt. Jeg tænker, at Liverpool vil have haft en god idé om det og uanset har planlagt efter, at han ville spille. Jeg mener, at det gør en kæmpe forskel for Manchester United, men at en privat samtale kommer ud i det åbne, det tror jeg, vil irritere Ten Hag en smule, lyder det fra den tidligere engelske landsholdsspiller, der hurtigt får svar på tiltale.

– Irritere? Han vil være helt oppe i det røde felt. Det her vil pisse ham helt vildt af. Selvfølgelig vil det det. Det er en ekstraordinær opførsel fra en landstræner. Tænk sig, hvis Alex Ferguson eller José Mourinho stadig var manager i Manchester United, lyder det fra Ladyman, inden Sutton igen kommer til orde:

– Ja, det forstår jeg godt alt sammen, men vi vidste, at Højlund var tæt på. Det er jo ikke fordi, at ingen havde forventet det. Han afslører det bare en smule tidligt, lyder det fra i dag 51-årige Chris Sutton.

FA Cup-kvartfinalen mellem Manchester United og Liverpool spilles søndag klokken 16:30 og kan ses på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P