3F Superligaen

David Nielsen deler roser ud til de andre bundklubber

David Nielsen er ny træner i Lyngby Boldklub og med et snuptag er den 49-årige nordjyde blevet en del af nedrykningskampen i 3F Superligaen. Til Viaplay giver Nielsen sin analyse af de andre hold i den intense nedrykningskamp.

David Nielsen i aktion som træner for Lyngby Boldkluib
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Fem point adskiller Viborg under stregen med OB på Superligaen syvendeplads.

Løbet synes at være kørt for Hvidovre på sidstepladsen, men fem hold kommer til at kæmpe for at holde sig i landets bedste række.

En af de klubber er Lyngby Boldklub, som i mandags præsenterede David Nielsen som ny cheftræner i klubben. Og Nielsen deler ud af sin analyse om den allestedsnærværende nedrykningsduel.

– Vejle, sagde jeg tidligt, at jeg troede ville overleve, fordi de havde nogle ting i sig, der er rigtig stærke. De er gode, og jeg sidder egentlig ikke og kigger på tabellen og tænker, at de er sidst, for Vejle er langt fra det andetdårligste hold i det her nedrykningsspil, udtaler David Nielsen til Viaplay.

David Nielsens mandskab ligger kun ét point over Vejle under nedrykningsstregen, men kampen på de faretruende pladser udgøres også af andre hold.

David Nielsen i aktion som træner for Lyngby Boldkluib
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

– OB er individuelt rigtig gode. Og de har fået en god træner, som jeg har respekt for. Jakob Poulsen var også en træner, jeg havde i tankerne som assistent for mig på et tidspunkt. Det er naturligt, at han er kommet ind og fået Viborg.

– Randers synes jeg har været for stærke i rigtig mange år til at jeg kommer til at kunne tage dem helt seriøst som nedrykningskandidat, på grund af deres kultur, og hvem de er.

Næste weekend færdigspilles Grundspillet i 3F Superligaen, og derefter starter kvalifikationsspillet. Her møder alle seks hold hinanden to gange, og Lyngby er bestemt en af kandidaterne.

David Nielsen: Vi skal skynde os at blive dygtige

– Så der er ingen tvivl om, at der sidder en ring om os, som vi skal have fjernet i forhold til at være et af de hold, der virkelig kommer derned. Det kan vi kun gøre gennem vores præstationer, slutter Nielsen.

David Nielsen tabte søndag eftermiddag sin første kamp tilbage i spidsen for Lyngby mod F.C. København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P