3F Superligaen

Chokeret Tingager ikke i tvivl: Kent Nielsen gav mig ret

Silkeborg blev tilkendt et straffespark, efter at Frederik Tingager havde hånden på bolden. Forsvarsspilleren kunne dog ånde lettet op, for VAR trak kendelsen tilbage – og det var den rigtige beslutning, fortæller Tingager efter kampen.

Frederik Tingager for AGF mod Silkeborgs Alexander Lind
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det holdte hårdt for AGF søndag eftermiddag.

På JYSK Parks kunstgræs kæmpede aarhusianerne for at holde føringen fra første halvleg, og i anden halvleg gik Frederik Tingager ned i en blokering.

Bolden ramte efterfølgende forsvarsspillerens arm. Men selvom dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen pegede på pletten, så blev kendelsen trukket tilbage efter et VAR-tjek.

Den beslutning er Frederik Tingager ikke overraskende enig i.

– Der er ikke straffe. Der kan aldrig være straffe. Hvordan skal jeg komme ned i en tackling uden at sætte hånden i jorden?, udtaler Tingager til Viaplay efter kampen.

Mads-Kristoffer Kristoffersen var selv ude og se på skærmen, inden han trak sin straffesparkskendelse tilbage. Og Tingager var da overrasket over, at den blev dømt til at starte med.

Uwe Rösler: Kommer ikke for at underholde

– Jeg var ikke i tvivl om, at der ikke var straffe. Jeg er chokeret over at han dømmer den, men også stort af ham, at han trækker den tilbage. Så det er dømt ligesom det skal være.

Mens at stadion ventede på VAR-tjekket, var Frederik Tingager ude ved AGF’s boks. Her fik han sig også en kort snak med Silkeborgs cheftræner, Kent Nielsen.

Frederik Tingager for AGF mod Silkeborgs Alexander Lind
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Han har jo selv været forsvarsspiller, så jeg sagde til ham “Kent, der kan aldrig være straffe der”, og det gav han mig ret i.

– Det er klart, der har været nogle omdiskuterede straffespark i den her sæson, og man ved aldrig. Men han gav mig ret i, at der ikke var straffe, slutter Tingager.

Kampens enlige mål var et selvmål fra Mark Brink i overtiden af første halvleg. Dermed vandt AGF sin første sejr i 2024.

Se hele interviewet med Frederik Tingager øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P