3F Superligaen

Poulsen inden Brøndby: Et af de absolut bedste hold

Viborg FF tager søndag hjemme imod Brøndby i 3F Superligaen, og midtjydernes cheftræner ser frem til udfordringen mod et af ligaens allerbedste hold.

Jakob Poulsen i spidsen for Viborg
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Viborg får kam til sit hår søndag aften.

På Energi Viborg Arena venter Brøndby IF, som kæmper med helt i toppen af denne sæsons 3F Superliga.

Viborg kommer ind til opgøret med en storsejr i seneste runde, og de grønblusedes cheftræner tror da også på en underholdende kamp søndag aften.

– Brøndby er godt kørende og er et af de absolut bedste hold i ligaen i øjeblikket. Vi er på hjemmebane, og der kommer mange mennesker på stadion og der bliver god stemning, så det bliver en fed kamp og forhåbentlig også med et godt resultat, udtaler Poulsen til Viborgs hjemmeside.

Modsat Viborg, så kommer Brøndby ind til kampen med en skuffende uafgjort hjemme mod bundproppen Vejle. Alligevel er der stor respekt fra Poulsen til søndagens modstander.

Jakob Poulsen i spidsen for Viborg
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Jeg synes, at Brøndby er godt kørende på alle dele af spillet. De er solide, de er gode i presset og når de har bolden, så skaber de meget, så det er jo det, man som træner altid gerne vil se. Jeg gætter på, at Jesper Sørensen er godt tilfreds lige i øjeblikket.

Brøndby vandt det omvendte opgør i efteråret, men Poulsen ved godt, hvad der skal til, hvis de tre point skal ende i Domkirkebyen.

Lucas Lund var rygtet til Brøndby: Et skulderklap

– Der skal lægges en topindsats fra vores side, hvor vi leverer på alle parametre både defensivt og offensivt. Det er vi helt klar over, at der kræves hver gang, og så ser vi også, at der vil blive muligheder for os i kampen. Vi har stor tro på os selv og tror helt klart på, at vi kan lykkes med vores ting, så vi får et godt resultat, slutter Poulsen.

Søndagens kamp fløjtes op klokken 18 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P