3F Superligaen

Ingen panik hos Provstgaard: Fortjener at blive i Superligaen

Han har været en profil i Vejle i denne sæson og kronede en god åbning på foråret med at score på Brøndby Stadion. Men selvom klubben ligger under nedrykningsstregen, så tager unge Oliver Provstgaard situationen i bunden af Superligaen med ro.

Oliver Provstgaard i Superliga-kampen imellem Vejle og AGF
Foto: Lars Jacobsen

Oliver Provstgaard har været en af profilerne hos Vejle Boldklub i denne sæson.

Den 20-årige midterforsvarer har sammen med resten af Vejle-mandskabet for alvor har fundet melodien og genåbnet nedrykningskampen i Superligaen.

Vejle er ubesejret i seks kampe og har kun fire point op til Lyngby på rækkens syvendeplads. Unge Provstgaard glæder sig da også over den gode stime.

– Det er godt at være Vejle-spiller lige nu. Selvom vi ligger under stregen lige pt., så føler vi, at vi er et godt sted. Vi fortjener lige nu at blive i Superligaen baseret på de præstationer, vi har leveret efter julepausen.

– Men vi ved også, at sæsonen er lang, og det handler om at bygge på og blive ved med at udvikle os som hold. Vi skal stadigvæk have flere point for at ende over stregen til sommer, udtaler Provstaard til campo.dk.

Tobias Bech skærmer bolden imod Oliver Provstgaard i Superliga-kampen imellem Vejle og AGF
Oliver Provstgaard i duel med Tobias Bech fra AGF. Foto: Lars Jacobsen

Vejle kommer senest fra en uafgjort på Brøndby Stadion i sidste weekend. Her scorede Provstgaard sit første mål i Superligaen og var få minutter fra at sende alle tre point til det østjyske.

Det endte dog 1-1, men scoringen glemmer Provstgaard ikke lige foreløbigt.

– Det var superfedt. På et af de største stadions i Danmark og foran Sydsiden, som også er en stor tribune. Det var selvfølgelig et af de fedeste steder, man kunne score. Det betød ekstra meget for mig, men bare generelt at score mit første mål for Vejle i Superligaen. Det kunne man nok godt se på min jubel, jeg havde ikke lige noget planlagt det. Men det er dejligt at få hul på bylden, udtaler Provstgaard.

Ingen nedrykningspanik

Den unge forsvarspiller er stolt over Vejles præstation mod Brøndby, men fortæller, at der alligevel har været en skuffelse at spore, over at det ikke lykkedes at gøre fuldt bord i Brøndby.

Tre point havde lunet i nedrykningskampen, og selvom det både er nervepirrende og intenst i bunden af rækken, så er det ikke noget, der påvirker den U21-landsholdsspilleren.

Jesper Sørensen om Vejle-remis: Glad for vi ikke tabte

– Det tager jeg egentlig ikke så stort. Der er slet ikke panik. En kamp er en kamp. Det kan godt være, at vi ligger under stregen lige nu, men der skal eddermame ikke gå meget galt før, at vi lige pludselig er over stregen. 

– Vores situation er ikke anderledes i forhold til de andre hold, der ligger der. Jeg tror ikke, at de slapper mere af end os lige nu på grund af vores præstationer, slutter Oliver Provstgaard.

Søndag kan Vejle spille sig over nedrykningsstregen, når OB gæster Vejle Stadion. Kampen fløjtes op klokken 14 og kan ses på Canal 9 og Discovery+

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P