Bundesligaen

Stuttgart forlænger med succestræner

Bundesligklubben Stuttgart har fredag forlænget kontrakten med cheftræner Sebastian Hoeneß.

Stuttgart forlænger med cheftræner Sebastian Hoeness.
Foto: VfB Stuttgart

Egentlig stod aftalen til at udløbe i sommeren 2025, men nu er den forlænget med to år.

VfB Stuttgart har sikret sig cheftræner Sebastian Hoeneß helt frem til sommeren 2027. Det har Baden-Württemberg-klubben offentliggjort fredag formiddag.

Hoeneß blev ansat i Stuttgart i april sidste år, og indtil videre har han i 40 kampe snittet lidt over to point per kamp.

Også assistenttræner David Krecidlo har fået forlænget sin kontrakt til 2027.

– For mig er VfB en speciel klub. Selv som lille dreng sad jeg her på stadion og heppede på VfB. Jeg bar også logoet på brystet i tre år som ungdomsspiller for omkring 25 år siden, hvor jeg blev tysk mester med VfB’s U17-hold. For mig betyder VfB følelse – noget meget specielt, lyder det fra Hoeneß.

– Jeg er glad for at have forlænget min kontrakt med VfB tidligt. Sammen har vi formået at føre VfB den rigtig vej. Vores mål må være at følge denne vej og permanent etablere VfB i den øverste halvdel af Bundesliga-tabellen igen, uddyber Hoeneß.

Officielt: Dansker-konkurrent skifter permanent til Stuttgart

Sebastian Hoeneß blev hentet ind til et kriseramt Stuttgart-mandskab i april sidste år, efter hverken Pellegrino Matarazzo, Michael Wimmer eller Bruno Labbadia havde haft held med at sende klubben over nedrykningsstregen.

Det formåede Sebastian Hoeneß derimod, da han med fem point i de sidste tre spillerunder sikrede Stuttgart en plads over Schalke 04 og Hertha Berlin og dermed to kampe i nedryknings-dobbeltopgørene mod Hamburger SV.

Det opgør kom der aldrig spænding omkring, efter Stuttgart vandt den første kamp 3-0, inden klubben tog til Hamborg og vandt 1-3 i returopgøret.

Sebastian Hoeneß er søn af den tidligere Stuttgart og Bayern München-spiller Dieter Hoeneß og nevø til Uli Hoeneß.

Sebastian Hoeneß , der kom til Stuttgart efter en længere periode i spidsen for Hoffenheim, er på det seneste blevet sat i forbindelse med det ledige trænersæde i Bayern München fra og med sommer, men de rygter lukker Hoeneß og Stuttgart nu effektivt ned for.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P