Eliteserien

PL-modstand til Grønbæk, Evjen og Bodø/Glimt

Bodø/Glimt tester i næste uge formen af mod Premier League-holdet Crystal Palace forud for sæsonstarten i næste måned.

Bodø/Glimt skal møde Crystal Palace i træningskamp.
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

Med 18 dage til sæsonstart i den norske Eliteserien bliver de norske mestre sat på en seriøs prøve.

Bodø/Glimt har nemlig aftalt en venskabskamp mod ingen ringere end Crystal Palace, der til dagligt holder til i den engelske Premier League.

Kampen spilles i spanske Marbella torsdag den 14. marts, og selvom der ikke vil være adgang for tilskuere til kampen, så streamer Crystal Palace kampen.

Bodø/Glimt har ledt efter endnu en modstander til sæsonforberedelserne, og aftalen med Crystal Palace om en kamp på Marbella Football Center betyder, at den norske klub nu rejser til Spanien for tredje gang i opstarten.

– Vi er vældig glade for, at vi har formået at aftale en træningskamp mod en så attraktiv modstander som Crystal Palace, lyder det fra team manager i Bodø/Glimt Truls Bjerke.

Grønbæk ser rødt i Bodøs Europa-exit mod Ajax

Bodø/Glimt har foruden kampen mod Crystal Palace aftalt en træningskamp mod forrige sæsons norske mestre fra Molde på Aspmyra Stadion i Bodø den 25. marts.

Den 1. april går turen så til danskerklubben Fredrikstad, hvor titelforsvaret i den norske Eliteserie sparkes igang.

Crystal Palace møder på lørdag Luton i Premier League, og i næste weekend skulle klubben fra London-forstaden Croydon egentlig have mødt Newcastle i Premier League.

Kampen mod den nordøstengelske klub er dog blevet udskudt, da Newcastle i stedet har et møde med Manchester City i FA Cuppens kvartfinale samme dag.

Med den forestående landskampspause senere i marts er der derfor ikke point på spil for Crystal Palace, før de den 30. marts gæster City Ground i Nottingham til endnu et opgør i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P