Bundesligaen

Optimistisk Henriksen før Bayern: Tuchel ville elske det

Bo Henriksen står overfor sin muligvis vanskeligste opgave som Mainz-træner, når de lørdag gæster Bayern München, og den danske træner holder kortene tæt til kroppen forud for kampen mod mestrene.

Bo Henriksen og Mainz skal til Bayern München.
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Bo Henriksen har stået i spidsen for Mainz i tre kampe.

Det har ført til en sejr, et nederlag og en uafgjort.

Lørdag skal Henriksen og Mainz en tur til Allianz Arena, hvor de forsvarende mestre fra Bayern München venter.

Den danske cheftræner er optimistisk forud for mødet, selvom han godt ved, at de tager til Sydtyskland som underdogs.

– Bayern München er gode til rigtig mange ting, som vi har set på i dag, og vi har selvfølgelig et par punkter, hvor vi vil forsøge at udfordre dem.

– Jeg kommer ikke til at fortælle jer min kampplan, det vil være lidt mærkeligt, men jeg tror, [Thomas] Tuchel ville elske det. I sidste ende er det vigtigt for os at vide, at vi kan gøre ondt på dem. Det håber vi, vi kan. Vi håber, vi kan sætte noget sammen og forhåbentlig være modige nok til at tage derned og spille, for så har vi muligheder for at få noget med fra kampen, lyder det på torsdagens pressemøde fra Bo Henriksen.

Følg Campo på Facebook

Mainz tabte sæsonens første kamp til Bayern München med 1-3 tilbage i oktober, men ser man over de seneste tre sæsoner, så har Mainz faktisk en ganske flot ligastatistik mod storholdet.

I de tre seneste sæsoner er det således blevet til ét nederlag og én sejr i alle tre sæsoner, dog er alle sejre faldet på hjemmebanen Mewa Arena.

– Jeg tror på, at vi har gode muligheder. Det bliver vanskeligt, det ved alle. Det er ikke raketvidenskab, folk ved, at vi skal spille et vanskeligt sted. De har et godt hold, og vi så hvordan de udspillede Lazio i midtugen.

Bo Henriksen må nøjes med uafgjort trods kongemål

– De har en god træner, de har fantastiske spillere, men i sidste ende tror jeg på det. Jeg tror på vores spillere, og jeg tror fuldt og fast på vores plan. Når jeg ser ilden i mine spilleres øjne i dag, så bliver jeg sikker på, at vi tager derned med et godt udtryk og en masse energi, lyder det fra Bo Henriksen.

Den danske cheftræner har dog tanket selvtillid igennem sine første tre kampe i klubben, hvor særligt den første kamp, 1-0-sejren over Augsburg, og den seneste kamp, 1-1 mod Mönchengladbach, har givet optimisme.

– Det her var anden gang ud af tre kampe, hvor modstanderen ændrer noget i pausen, fordi de ikke kan kontrollere os i første halvleg. Det er positivt, at modstanderne er nødt til at ændre sig på grund af det, vi gør, og vi behøver ikke ændre noget på grund af dem, lyder det fra fynboen.

Kampen mellem Bayerrn München og Mainz spilles lørdag klokken 15:30 og kan føles på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P