NordicBet Ligaen

Stadionsponsor forlænger i Haderslev

NordicBet Liga-klubben Sønderjyske har netop forlænget aftalen med Sydbank, som også de kommende år vil lægge navn til klubbens hjemmebane.

De har haft sponsoratet siden 2014, og nu har de skrevet under på en forlængelse.

Danmarks tredjestørste pengeinstitut fortsætter som navnesponsor for det stadion, der ligger på stadionvej i den nordlige del af Haderslev.

Sønderjyskes hjemmebane vil således også de kommende tre år gå under navnet Sydbank Park.

Det har de to parter onsdag morgen offentliggjort.

– Det er en historisk aftale, der er lavet mellem Sydbank og Sønderjyske Fodbold, og vi er meget glade for, at Sydbank kan se værdien i at fastholde et særdeles velintegreret stadionnavn.

– Alle i fodbold-Danmark ved, at Sønderjyske Fodbold spiller sine hjemmekampe på Sydbank Park, og i en tid, hvor mange stadioner har skiftet navn flere gange, er vi utroligt glade for, at Sydbank trofast holder ved og hele tiden forstærker det brand, som Sydbank Park er blevet, lyder det fra direktør i Sønderjyske Fodbold, Markus Kristoffer Hansen.

Sønderjysk fadæse – AaB beholder førstepladsen

Også hos Sydbank er der tilfredshed med forlængelsen.

– I Sydbank er vi stolte og særdeles tilfredse med forlængelsen af vores aftale om navnerettigheden til Sydbank Park. Sønderjyske Fodbold og Sydbank Park er en stærk enhed, som for længst er slået igennem, og som sikrer massiv omtale af Sønderjylland.

Sydbank forlænger navnesponsorat i Sønderjyske.
Markus Kristoffer Hansen & Laurids Kudsk. Foto: Sønderjyske Fodbold

– Sammen med Sønderjyske Fodbold vil vi gerne sikre, at der er topfodbold i landsdelen, og det er vigtigt, at vi står sammen om det fælles sønderjyske fodboldprojekt. Sønderjyderne er garanteret underholdning, når de gæster Sydbank Park, og derfor er det helt naturligt for os at forlænge aftalen, siger områdedirektør for Sydbank i Sønderjylland Laurids Kudsk.

Sydbank lagde i sine første ni sæsonen som navnesponsor navn til et superligastadion. Det kan meget vel vise sig at blive tilfældet igen efter sommerferien.

Sønderjyske tabte godt nok til Vendsyssel i lørdags, men med to kampe tilbage af grundspillet i NordicBet Ligaen har Sønderjyske på andenpladsen otte point ned til Vendsyssel på ligaens tredjeplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P