Europæisk Pokalfodbold

Olsson efter knytnæveslag: Klar til at tage straffen

Malmös rutinerede venstreback Martin Olsson langede i weekenden et slag i hovedet på Varbergs BoIS’ Robin Tranberg. Efterfølgende blev Olsson anmeldt til politiet for vold, og nu fortæller den svenske back, at han er klar til at tage sin straf.

Martin Olsson i kamboulage mod Union
Foto: Yves Herman/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var grimme scener, der udspillede sig i slutningen af weekendens kamp mellem Malmö og Varbergs BoIS.

Martin Olsson langede en lige venstre i hovedet på Varbergs Robin Tranberg. Det kostede Olsson et direkte rødt kort, men også en anmeldelse for vold.

En privatperson stod bag anmeldelsen, som blev bekræftet af det svenske politi, som bekræftede at sagen ville blive efterforsket.

Nu tager Olsson bladet fra munden.

Den 35-årige tidligere Premier League-spiller har undskyldt til holdkammeraterne i Malmö, og efterfølgende analyseret sin egen reaktion.

– Vi har analyseret, hvorfor jeg reagerede, som jeg gjorde, og hvordan det udspillede sig. Jeg synes, det ser værre ud på video, end hvad det var i virkeligheden, udtaler Olsson efter onsdagens træning til svenske Aftonbladet.

Martin Olsson i kamp for Malmö
Foto: Yves Herman/Reuters/Ritzau Scanpix

Hændelsen skete i søndagens Svenska Cup-kamp. Olsson har ikke været i kontakt med den forurettede, Robin Tranbjerg, og heller ikke tænkt for så meget om hændelsen.

– Jeg ved med mig selv, at jeg gik for langt i situationen. Så jeg har ikke tænkt så meget over det siden, det var mest på selve dagen. Jeg ærgrer mig. Jeg gik for langt, men hvad der er sket er sket.

Malmö-profil politianmeldt efter slåskamp i pokaldyst

– Jeg kan ikke tænke så meget på det, slutter Olsson.

Olsson fik rødt kort i kampen, og er derfor ikke med i næste uges pokalkvartfinale. Han afventer fortsat en afgørelsen fra det svenske fodboldforbunds disciplinær instans.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P