NordicBet Ligaen

Nicolaj Thomsen om barsel i B.93: Vi har hinandens ryg

Nicolaj Thomsen scorede to mål i weekendens 3-1 sejr til B.93 over HB Køge, og nordjyden er en stor profil i københavnerklubben, som på værdier er et perfekt match.

Nicolaj Thomsen og B.93 er ifølge ham selv et perfekt match
Foto: Mathias Blohm Schytte
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Han har spillet i flere helt store klubber som AaB, Nantes og F.C. København.

Men nu hos B.93 i NordicBet Ligaen har Nicolaj Thomsen for alvor fundet glæden ved fodbolden igen.

Og det skyldes primært nogle gode rammer i hverdagen i klubben fra Østerbro.

Jeg ved, at de har min ryg, og jeg har deres ryg

Den offensive midtbanespiller har blandt andet efter aftale med klubben været på barsel med sin nyfødte baby, og senere på året venter yderligere en periode i november og december, hvor han kan hellige sig familien.

En tillid som også uden tvivl forbedrer helheden samt spillet på banen.

– Nu har klubben været så fantastisk og givet mig lov til at have barsel og få de første to uger sammen med min nyfødte og min kæreste, og senere på året får jeg tre yderligere måneder, der også gør, at min kæreste kan komme i gang med sit arbejde. Så de tager vare på ikke bare min sportslige karriere, men også hele personen og det liv, jeg lever, siger Nicolaj Thomsen og beskriver, hvordan det har udmøntet sig på banen.

– Det føler jeg er en kæmpe tillidserklæring, og jeg føler også, at det for mit vedkommende har gjort, at jeg har spillet mere afslappet fodbold og måske også til tider meget bedre fodbold. For jeg ved, at de har min ryg, og jeg har deres ryg, og så tror jeg også på, at man bliver bedre sammen, siger den tidligere AaB’er i interviewet med campo.dk, som du kan se i artiklen her.

Nicolaj Thomsen var på pletten to gange lørdag eftermiddag på Vanløse Stadion, da B.93 vandt med 3-1 mod HB Køge. Her spillede B.93 sin anden hjemmekamp i foråret, fordi Østerbro Stadion endnu ikke har frigivet sit græstæppe til klubbens hjemmekampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P