3F Superligaen

Medie: Thomas Frank på blokken i Manchester United

Erik ten Hag kan have gang i sin sidste sæson i Manchester United, og skal klubben finde en ny manager til sommer, så skæves der blandt andet mod Thomas Frank. Det skriver engelsk medie onsdag.

Thomas Frank smiler for Brentford
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United følger tre kandidater særligt tæt.

Den traditionsrige storklub har gang i en blandet sæson, hvor mesterskabsræset er forbi, og hvor der i stedet er sat fuld sejl ind på at ende i top fire.

Klubben har udspillet sin rolle i europæisk fodbold, og efter at Sir Jim Ratcliffe er kommet ind i klubben, så er rygterne om en fyring af Erik ten Hag taget til i styrke.

Og nu nævnes danske Thomas Frank som kandidat i United.

Det er det engelske medie ESPN, som skriver, at Thomas Frank har beundrere på Old Trafford. Sammen med den engelske landstræner Gareth Southgate og Brightons Roberto De Zerbi.

– Franks succes med at bygge et højenergisk hold i Brentford, samtidig med at omfavne klubben data-orienteret tilgang i forbindelse med rekruttering, har givet ham beundrere på Old Trafford, skriver ESPN.

Thomas Frank efter Chelsea-deler: Skulle have vundet

Thomas Frank og Brentford indtager 15. pladsen i Premier League i denne sæson, og kæmper om overlevelse i rækken.

Mediet erfarer videre, at Roberto De Zerbi er et varmt navn i flere klubber, og den 44-årige italiener sættes i forbindelse med flere trænersæder.

Erik ten Hags kontrakt i Manchester United udløber til sommer næste år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P