Premier League

Boost for Liverpool: Salah er tilbage

Mohamed Salah var onsdag tilbage i træning for Liverpool forud for klubbens returopgør mod Brian Priske og Sparta Prag i Europa League.

Soccer Football – Europa League – Liverpool Training – AXA Training Centre, Liverpool, Britain – March 6, 2024 Liverpool’s Mohamed Salah during training Action Images via Reuters/Andrew Boyers

Med et stort og karakteristisk smil på munden løb Mohamed Salah onsdag på træningsbanen med sine holdkammerater i Liverpool.

Det er særdeles gode nyheder for Jürgen Klopp og Liverpool, der har måtte undvære den 31-årige egypter i 12 af klubbens 13 kampe i 2024.

Salah vendte som bekendt retur fra Africa Cup of Nations før tid i januar, da han blev skadet i Egyptens gruppespilskamp.

Den 17. februar gjorde han comeback ovenpå sin baglårsskade i 1-4-sejren over Brentford, men efterfølgende har en ny skade holdt ham ude af blandt andet triumfen i Carabao Cup-finalen mod Chelsea.

En video, som Liverpool selv offentliggjorde onsdag, viser dog Mohamed Salah tilbage i træning forud for torsdagens opgør i Prag, hvor Liverpool skal forsøge at komme fra den tjekkiske hovedstad med så godt et udgangspunkt som muligt.

Salah på tavlen i Liverpools storsejr over Brentford

I videon ser en vanligt smilende Salah ikke ud til at være hæmmet af en skade, og han deltager således i de indledende øvelser, ligesom han efterfølgende kan ses med bolden ved sine fødder.

Jürgen Klopp bekræftede i fredags, at egypteren nærmede sig et comeback.

– Jeg tror ikke, Mo er så langt væk, men han bliver ikke klar til i morgen (kampen mod Nottingham Forest i Premier League lørdag, red.), og derfra må vi se. Han er helt klart på vej tilbage, men han er der ikke helt endnu, lød det fredag fra tyskeren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P