3F Superligaen

Officielt: David Nielsen overtager roret i Lyngby

Det er ikke mange dage siden, at Lyngby fyrede daværende cheftræner Magne Hoseth. Nu er erstatningen på plads, og det er ingen ringere end David Nielsen, som overtager tøjlerne i Lyngby. Det bekræfter klubben tirsdag.

David Nielsen er tilbage i Superligaen.

Det står klart mandag aften, hvor den 47-årige nordjyde er præsenteret som ny cheftræner i Lyngby Boldklub.

Nielsen, der selv har været uden klub siden slutningen af januar, skal stå i spidsen for Lyngby i sæsonens sidste 12 kampe.

Lyngby Boldklub fyrede Magne Hoseth i fredags efter bare 50 dage i klubben. Det blev slutningen på et uskønt forløb, og med mandagens tilføjelse ønsker klubbens direktør at se fremad.

– I fredags lagde vi os fladt ned og tog ansvaret for den situation, vi har bragt Lyngby Boldklub i. Nu starter en ny fase, hvor vi kigger fremad og David er den absolut bedste til den opgave, der ligger foran os, udtaler Andreas Byder, direktør i klubben.

Hoseth enig med Peter Sørensen: Et karaktermord

David Nielsen stod i spidsen for Lyngby fra 2015 til 2017. Nu er han tilbage, og han har fuld opbakning.

– Han kender huset, han kender opgaven og hans navn er gået igen, når vi har spurgt rundt omkring i huset. Han har fuld opbakning til at føre os igennem resten af sæsonen, fortæller Andreas Byder.

Ingen krise i Lyngby

David Nielsen er den tredje cheftræner i Lyngby i 2024, og selvom klubben indtager Superligaens tiendeplads – og i weekenden tabte til bundproppen Hvidovre – så er Lyngby ikke i krise, lyder det fra direktøren.

Lyngby-boss om trænerfyring: Jeg er en kæmpe idiot

– Vi er ikke en klub i krise, vi er en klub, der har brug for en ny cheftræner. Det får vi nu, og ved at sige ja har David vist, at han stadig har Lyngby Boldklub tæt inde under huden. Vi er enige om, at det kun er midlertidigt frem til sommer, men indtil da giver vi den gas os og fuld power for at vi kan lykkes.

– Det er jer overbevist om vi kan, og vi ser frem til samarbejdet med David og til at komme tilbage på sporet, fortæller Andreas Byder.

David Nielsen nåede 91 kampe i spidsen for Lyngby, inden han skiftede videre til AGF, hvor han var i fem år. I december sidste år blev han hentet til Kifisias i Grækenland, men nåede kun otte kampe i spidsen, inden han blev fyret den 29. januar i år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P