Vanvittigt! – Hvidovre slår Lyngby i vildt comeback

Efter at have været foran med 2-0 ved pausen må Lyngby Boldklub søndag eftermiddag alligevel se sig slået med hele 2-4 af Hvidovre IF. Se mål og highlights inde i artiklen.

Mål og highlights fra superligakampen mellem Lyngby Boldklub og Hvidovre IF.
F. Gytkjær
23′
M. Kiilerich
45’+6′
L. Qamili
55′
L. Qamili
67′
S. Makienok
80′
A. Smed
83′
45′
90′
  • Krisen kradser i Lyngby Boldklub, der fredag fyrede cheftræner Magne Hoseth. Afløserne Mikkel Beckmann og Mads Kristensen tabte 2-4 hjemme mod Hvidovre IF søndag, til trods for en 2-0-føring ved pausen

• Hvidovre måtte tidligt vinke farvel til anfører Daniel Stenderup, der slog sin hånd voldsomt. Meldingen er, at han har brækket hånden. Efterfølgende straffespark og selvmål gjorde, at der stod 2-0 til Lyngby efter de første 45 minutter

• Efter pausen tog kampen dog en vild drejning. To scoringer af Lirim Qamili fik bragt balance i regnskabet, inden Simon Makienok gjorde det til 2-3 og kort efter Andreas Smed med et drøn til 2-4. Lyngby var lammede