NordicBet Ligaen

Horsens snubler ude mod Næstved trods overtal

AC Horsens spillede det meste af anden halvleg i overtal, men formåede alligevel ikke at hente en sejr med hjem fra Næstved søndag eftermiddag.

AC Horsens kunne ikke slå Næstved trods overtal i anden halvleg.

Ét point i de seneste tre kampe.

Det er status for AC Horsens, efter det søndag eftermiddag blev til 1-1 ude mod Næstved.

Det ene point skal samtidig ses i lyset af, at de gule gæster spillede størstedelen af anden halvleg med 11 mod 10.

Første halvleg bød ikke på mål for hverken Næstved eller AC Horsens.

Til gengæld blev hjemmeholdet tildelt to gule kort, heraf det ene til Christian Enemark, hvilket skulle vise sig at få betydning efter pausen.

Anden halvleg var blot to minutter gammel, da Marinus Larsen sendte AC Horsens i front, og da Christian Enemark i det 55. minut fik sin anden advarsel og dermed måtte forlade banen, begyndte det så småt at ligne en sejr for gæsterne.

En etmålsføring og en mand i overtal var dog ikke nok for Horsens, og i stedet fik Mikkel Ladefoged udlignet til 1-1 på et straffespark i det 66. minut.

Udligningen blev samtidig opgørets sidste mål, hvorfor de to mandskaber deler pointene mellem sig.

Med det ene point indtager AC Horsens ottendepladsen i NordicBet Ligaen, mens Næstved fortsat kæmper for overlevelse på 11. pladsen.