2. Division

Aarhus Fremad-topscorer: Ambitionen er oprykning

2. Divisionen vågner snart fra sit lange vinterhi, når bolden begynder at rulle i anden weekend af marts. I den sammenhæng har campo.dk interviewet Aarhus Fremads topscorer, Frederik Høgh, for at blive klogere på både målscorerens og klubbens forventninger til den kommende halvsæson.

Frederik Høgh ser frem til endnu en skarp halvsæson i Aarhus Fremad, når 2. Divisionen begynder igen lige om lidt.
Foto: aarhusfremad (Instagram)
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Efter mere end tre måneders vinterpause vender 2. Divisionen snart tilbage.

I den sammenhæng har campo.dk interviewet Aarhus Fremads 28-årige topscorer, Frederik Høgh, for at blive klogere på, hvad man kan forvente af Aarhus-klubben i den kommende halvsæson.

Aarhus Fremad ligger på nuværende tidspunkt på tredjepladsen i 2. Divisionen, hvor de har to point op til FC Roskilde, og det ser dermed unægteligt ud til, at klubben skal spille oprykningsspil – hvor klubben, ifølge Høgh, har en klar ambition om at gå hele vejen.

– Ambitionen har hele sæsonen været, at vi skal rykke op til sommer. Det er stadig målet. Jeg synes, at holdet besidder stor kvalitet – både individuelt og som hold.

– Trænerteamet har gennem de seneste sæsoner skabt et stærkt DNA, og det bliver der købt ind på blandt os spillere. Spillestilen og spillermaterialet passer godt sammen. Det har vi alle en stor tillid til og tro på.

Og selvom det har været en utrolig lang pause, som Høgh selv beskriver som en lidt speciel periode i sæsonen, føler angriberen sig klar både på sine egne og holdets vegne.

– Vi er lige akkurat landet i Danmark efter en god træningslejr i Tyrkiet. Nu kribler det virkelig for endelig at spille om point igen. Jeg synes, at truppen ser skarpere ud end nogensinde før.

Høgh lavede 12 mål i den første halvsæson, og ifølge ham selv kan man godt forvente flere fra hans side af, selvom han understreger, at det er lige meget, hvem der scorer målene – så længe Fremad vinder.

– Hvor mange mål der skal til fra en enkelt spiller, er ikke så vigtigt. Jeg håber og tror på, at vi rykker op til sommer, og jeg har en tro på mine egne evner foran modstanderens mål. Selvfølgelig går jeg efter igen at score mange mål, det styrker kun holdets chancer for oprykning. Jeg er kun blevet endnu mere sulten i vinterpausen.

Til sidst i interviewet understreger Høgh, at han ser frem til gensynet med Fremads fans, selvom det ikke er på den sædvanlige hjemmebane, Riisvangen.

– Vi spiller første kamp på kunstgræs i Tranbjerg, så det er jo lidt anderledes i forhold til normalen. Men sidste, gang vi spillede i Tranbjerg, vandt vi sikkert over HIK, så jeg ser frem til flere gode oplevelser derude.

– Jeg glæder mig til at spille på Riisvangen igen, når vi skal det. Specielt når sæsonen begynder at spidse til. Forhåbentligt kan vi tiltrække en masse tilskuere til de afgørende kampe. Det ser jeg enormt meget frem til.

Aarhus Fremad spiller deres første kamp efter vinterpausen lørdag den 9. marts mod Thisted FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P