3F Superligaen

Glæder sig til FCM-prøve: Obs på deres individualister

F.C. København er kommet flyvende fra start i Superligaen i foråret, men fredag venter årets største prøvelse indtil nu i den hjemlige liga, når mestrene gæster guld-bejlerne fra FC Midtjylland.

Jacob Neestrup ser frem til at skulle møde FC MIdtjytlland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

To kampe, to sejre og nul mål indkasseret.

F.C. København har lagt fra land i forårets superligahalvsæson med en 0-3-sejr over Silkeborg samt en 2-0-sejr over FC Nordsjælland.

Efter årets første to runder har F.C. København isoleret sig i toppen af Superligaen sammen med Brøndby og FC Midtjylland, og netop FC Midtjylland står fredag aften på menuen for Jacob Neestrup og kompagni.

Københavnernes cheftræner håber at kunne sætte sig på kampen, men samtidig har han også respekt for midtjyderne.

– Det bliver helt sikkert en kamp med højt tempo, masser af intensitet og power i duellerne, så vi glæder os til endnu en topkamp med en intens atmosfære som der altid plejer at være, når vi møder FC Midtjylland.

– Vi skal som altid forsøge at sætte vores styrker i spil, mens vi samtidig er opmærksomme på deres offensive individualister. Både helt fremme og på kanterne, hvor de er dygtige, uanset hvem de spiller med, siger Jacob Neestrup.

FCK: Håber på fans’ støtte til klapsalver for Olsson

F.C. København og FC Midtjylland ligger side om side á point. Københavnerne har dog en fire mål bedre måltotal, der betyder, at det er de forsvarende mestre, der lige nu indtager andenpladsen efter Brøndby, der har et point mere end de to forfølgere.

– Vi har leveret to stabile og solide præstationer hidtil.

– Det har har givet to fortjente sejre, men vi ærgrer os lidt over, at vi tabte initiativet den sidste tredjedel af kampen mod FC Nordsjælland. Ellers er vi kommet godt fra land og ser positivt fremad, siger Jacob Neestrup.

Kampen mellem FC Midtjylland og F.C. København står fredag klokken 19, og den kan følges på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P