Bundesligaen

Ny Bayern-chef: Forsøgte at hente Xabi Alonso

Max Eberl er ny sportsdirektør i Bayern München, og på tirsdagens pressemøde kom det frem, at Eberl tidligere er blevet afvist af Xabi Alonso, som lige nu er en af kandidaterne til Bayerns ledige trænersæde til sommer.

Xabi Alonso i spidsen for Bayer Leverkusen
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Xabi Alonso er et varmt trænernavn i Bayern München.

Så varmt, at klubbens nye sportsdirektør Max Eberl blev forholdt den spanske cheftræner på Eberls præsentationspressemøde tirsdag.

Her kom det frem, at Max Eberl tidligere har forsøgt at hente Xabi Alonso, som i øjeblikket nyder stor succes med Bayer Leverkusen.

Max Eberl var sportsdirektør i Borussia Mönchengladbach fra 2008 til 2022, og Eberl fortæller at han for tre år siden forsøgte at hente Alonso til klubbens som cheftræner.

– Han afviste tilbuddet på daværende tidspunkt, fordi han sagde, at det var for tidligt. Men det betyder ikke, at man kan træffe nogle konklusioner nu.

MAx Eberl på pressemøde for Bayern
Max Eberl (tættest på) er ny sportsdirektør i Bayern München. Foto: Alexandra Beier/AFP/Ritzau Scanpix

– Jeg ønsker ikke at kommentere på navne på nuværende tidspunkt, lyder det fra Eberl ifølge tysk Sky Sports journalist Florian Plettenberg.

Tidligere på måneden kom det frem, at Bayern Münchens canadiske venstreback Alphonso Davies havde lavet en mundtlig aftale med Real Madrid om et skifte, når kontrakten udløber i sommeren 2025.

Ny Bayern-boss: Skal kunne det samme som i Real Madrid

Eberl kommenterede også på denne sag.

– Jeg vil forsøge at fortsætte dialogen, og så træffer vi en beslutning. Jeg ønsker ikke at miste nogle spillere på fri transfer.

Den 50-årige Max Eberl blev mandag aften præsenteret som ny sportsdirektør i Bayern München.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P