Bundesligaen

Bayerns nye boss: Skal kunne det samme som i Real Madrid

Cheftrænerjagten er allerede gået ind for Bayern München, og klubbens nye sportsdirektør ser blandt andet mod Real Madrid for at finde inspiration.

Max Eberl på pressemøde i Bayern München
Foto: Alexandra Beier/AFP/Ritzau Scanpix

Hvem skal overtage tøjlerne i Bayern München, når Thomas Tuchel smutter til sommer?

Det er det helt store spørgsmål, og også et spørgsmål som Bayerns nye sportsdirektør, Max Eberl, kom ind på, da han blev præsenteret tirsdag i München.

Eberl kommer til at være en af penneførerne på den aftale, som skal laves med den kommende cheftræner i Bayern München – og tyskeren fortalte lidt om processen tirsdag.

– Den allerførste ting vi skal, er at vi finder den rigtige træner. Med træneren på plads vil vi derefter træffe beslutninger vedrørende truppens sammensætning, udtaler Eberl ifølge tysk Sky Sport.

Max Eberl på pressemøde i Bayern München
Max Eberl, Bayern Münchens nye sportsdirektør, på pressemøde tirsdag. Foto: Alexandra Beier/AFP/Ritzau Scanpix

Og der er særlige kriterier, som den nye mand i spidsen for Bayern skal opfylde. Han skal tale engelsk eller tysk, og så skal han være i ‘sync‘ med Eberl og klubbens direktør, Christoph Freund.

Derudover kigger Eberl også mod Spanien, når det kommer til den kommende træners evner.

Bayern har ny sportsdirektør på plads

– Real Madrid lykkedes med at integrere en spiller som Eduardo Camavinga på midtbanen sammen med Toni Kroos og Luka Modrid. Vi skal have en træner, som kan gøre det samme, lyder det fra Eberl ifølge Sky Sport-journalisten Florian Plettenberg.

Eberl blev mandag præsenteret som ny sportsdirektør i Bayern München. Han har tidligere på ledelsesgangene i Borussia Mönchengladbach og RB Leipzig. Som spiller var Eberl i Bayern München i 15 år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P