NordicBet Ligaen

Hvem skal i Superligaen? NordicBet Ligaen kickstarter foråret

Den næstbedste række i Danmark sparkes igang fredag, og allerede lørdag spilles topopgøret, når Sønderjyske og AaB skal prøve kræfter øverst i ligaen.

Get reaaaady tooo ruuuumble!

Sådan lyder det for det meste, når en god boksekamp annonceres ved ringside.

Men det kunne også passende være indledningen til NordicBet Ligaens forårssæson.

Den sparkes igang i weekenden, og det kan næsten ikke blive mere spændende fra start af.

Ikke nok med at de to tophold AaB og SønderjyskE brager sammen i et vaskeægte topgør, så mødes de fire nederste hold også indbyrdes. Så meget symbolsk starter ligaen ud med opgør, hvor alt er på spil, når gongongen afløses af dommerens fløjte.

Her samler vi et overblik over, hvad der er på spil i denne første runde i foråret.

Fredag den 23. februar:

Tre kampe fløjtes igang fredag aften, hvor de fleste øjne formentlig er rettet mod lokalopgøret på Nordstern Arena i Horsens. Her spiller AC Horsens første officielle kamp siden den amerikanske ejer Bill Binnie er kommet ind i klubben. Horsens møder Kolding IF, som de kun har et point op til i top seks, og dermed er allerede denne første kamp afgørende for, hvordan Den Gule Fares forår skal udforme sig.

Her kan du høre et af campo.dk’s interviews med Bill Binnie fra tidligere i år.

Fredag aften mødes også FC Helsingør og HB Køge, der lige nu er placeret henholdsvis anden og tredjesidst i ligaen, mens Vendsyssel og Hillerød i fredagens tredje kampe i NordicBet Ligaen prøver kræfter i en kamp, hvor Vendsyssel med en sejr kan spille sig nærmere AaB og SønderjyskE på de to oprykningspladser, og Hillerød med en sejr kan stryge ind i top seks, hvis resultaterne flasker sig.

Lørdag den 24. februar:

Lørdag eftermiddag klokken 13.00 tager AaB imod SønderjyskE i Aalborg, hvor de bolsjestribede nordjyder med en sejr kan spille sig helt op som nummer et i tabellen. Det kræver dog at de tilfører SønderjyskE sæsonens blot tredje nederlag, så det bliver uden tvivl en tæt kamp. En af de store profiler hos hjemmeholdet er Melker Widell, som vi fokuserede på i efteråret, hvor AaB’eren også blev udtaget til det svenske U21-landshold.

Lørdag tager B93 også imod Næstved, der er rækkens bundprop. B93 har lige nu 10 point ned til Næstved, som har forstærket sig meget i håbet om at overleve i landets næstbedste fodboldrække.

Næstved med ny signing: Henter svensker i Helsingborg
Næstved Boldklub henter “ønskespiller” i schweizisk topklub

Søndag 25. februar:

Søndag eftermiddag kan der blive rykket godt og grundigt rundt i top seks, når Hobro tager imod FC Fredericia. Lige nu adskiller kun et point FC Fredericia på femtepladsen med Hobro på tredjepladsen. Hobro jagter tre point, så de kan spille sig tættere på de to tophold i Ligaen, men Hobro har dog et lille problem. De er langt bedst på udebane. Hjemme har jyderne spillet ni kampe men kun vundet de tre. For gæsternes vedkommende venter et spændende forår, hvor Michael Hansen og Fredericia også skal spille semifinale i pokalturneringen.

Alle weekendens kampe kan ses på Viaplay, og du kan se odds på alle kampene hos NordicBet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P