Premier League

Rooney: Disse tre spillere var symbolet på Uniteds nedtur

Wayne Rooney ser tilbage på sin tid i Manchester United, hvor et par store profiler forlod klubben og blev efterfulgt af nogle markant dårligere navne.

Wayne Rooney ser tilbage på tre spillere, der ikke levede op til niveauet i Manchester United
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er nogle navne, man bare ikke ønsker at skulle følge i fodsporene på.

Navne som: Ryan Giggs, Rio Ferdinand, Paul Scholes, Patrice Evra og Nemanja Vidic.

Manchester United-legenderne forlod alle klubben inden for nogenlunde samme periode i 2013 og 2014, og ind kom i stedet nye spillere, som ifølge Rooney slet ikke havde niveauet.

Hverken på banen eller i omklædningsrummet.

Her blev spillet og disciplinen markant dårligere, da United hentede Jesse Lingard, Danny Welbeck og Tom Cleverley ind i truppen.

– For det første mistede vi kernen af ​​holdet i Ryan Giggs, Rio Ferdinand og Nemanja Vidic. De var alle i deres sidste periode af karrieren, men vi mistede også en stor tilstedeværelse i omklædningsrummet, hvilket efterlod mig og Michael Carrick alene fra vores generation.

– Og så har du folk som Jesse Lingard, Danny Welbeck og Tom Cleverley der kommer igennem til truppen, som havde gode karrierer, men de var ikke de samme, som den kernegruppe vi havde før, forklarer Wayne Rooney i podcasten Stick to Football.

– Jeg kan huske efter Liverpool-kampen, da vi blev slået på Old Trafford i 2014 under Moyes, at spillerne dansede i omklædningsrummet næste dag og spillede hip-hop-musik, fnyser Rooney om “det nye United”, der efterfølgende fik en svær periode uden store trofæer.

Manchester United har måske fået vendt en dårlig periode i denne sæsons Premier League, hvor de har vundet de seneste fire kampe i træk.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P