Ratcliffe varsler ændringer: Erik ten Hag skal have ny chef

Nu har han endelig fået handlet alle sine nye aktier i Manchester United, og med Sir Jim Ratcliffes indtog kommer der til at ske ændringer i organisationen.

Erik ten Hag kan se frem til at referere til en ny chef, når Ratcliffe rykker rundt i administrationen i Manchester United.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Han vil have verdensklasse folk på alle poster.

Sir Jim Ratcliffe lever ikke med det næstbedste, nu hvor han har fået de sportslige tøjler og 27,7 % af aktierne i Manchetser United.

Og en af de ting, han kan ændre med det samme, er organisationen og de ledende medarbejdere.

Og det kommer han til, hvis man skal tro et interview med det belgiske medie De Tijd.

Ratcliffe afslører her, at blandt andre manager for førsteholdet Erik ten Hag kan se frem til at få en ny chef.

– Vi er nødt til at se på klubbens organisation, for den er ikke god i øjeblikket, siger Ratcliffe.

– Tag for eksempel cheftræneren. Han refererer direkte til den administrerende direktør. Det er ikke længere muligt i en moderne fodboldorganisation, lyder det fra den aldrende milliardær, der tidligere har drevet verdens bedste cykelhold.

Ratcliffe venter i øjeblikket på at hente Omar Berrada ind som ny administrerende direktør fra Manchester City efter sæsonen, ligesom forhandlingerne fortsætter i forhold til at hente Newcastles sportsdirektør Dan Ashworth samt Southamptons fodbolddirektør Jason Wilcox ind i ledende roller også.

– Enhver person i ledelsen skal være i verdensklasse. Og så er det vigtigt at skabe et positivt, støttende, venligt miljø med høj kvalitet. Den kultur manglede før. Kun i et sådant miljø kan du få det bedste ud af sportsfolk, analyserer Racliffe overfor avisen.

Manchester United skal helst sikre sig Champions League fodbold efter sommerferien, da klubben ellers kommer i bekneb i forhold til nye spillerindkøb. Noget du kan læse mere om her:

Avis: Ratcliffe udfordret stort i første transfervindue

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P