3F Superligaen

AGF leverer stort overskud i halvårsregnskabet

AGF har netop indleveret et positivt regnskab for sidste halvår af 2023 på hele 87,2 millioner kroner før skat.

AGF logo i klubhuset på Fredensvang
Foto: Allan Hvid

Det går godt i AGF.

Ikke kun på banen. Klubben har netop præsenteret i nyt positivt halvårsregnskab, hvor den leverer et positivt regnskab på 87,2 millioner kroner for perioden 1. juli til 31. december 2023.

Resultatet er før skat, og det er holdt op mod 14,9 mio. kr. i samme periode sidste år.

Klubben skriver onsdag:

Perioden er positivt påvirket af stigning i nettoomsætningen fra 87,0 mio. kr. til 95,6 mio. kr., som primært kan begrundes med europæisk deltagelse, som ikke var tilfældet samme periode sidste år.

Perioden er positivt påvirket af udviklingen i andre driftsindtægter, som udgør 105,1 mio. kr. mod 25,2 mio. kr. sidste år, hvilket primært kan henføres til en stigning i transferindtægter. 

– Takket være historisk høje transfersalg kommer vi ud af første halvår med et meget tilfredsstillende resultat, som gør det muligt for os at investere yderligere i vores forretning – og i særlig grad i den sportslige sektor, hvor vi blandt andet har oprustet på scouting- og talentområdet. Det skal sikre, at vi kontinuerligt har konkurrencedygtige fodboldhold med attraktive spillere, der sportsligt og økonomisk kan bidrage til at indfri vores strategi, lyder det fra direktør Jacob Nielsen i pressemeddelelsen.

For det samlede regnskabsår 2023/24 forventer AGF stadig et positivt resultat før skat på mellem kr. 65 mio. og 80 mio.. Det meldte klubben tidligere ud den 31. august 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P