Dansk Fodbold

Bendtner afslører: Har tænkt på comeback rigtig mange gange

Nicklas Bendtner har flere gange overvejet at gøre comeback til fodbolden, men nu er han glad, hvor han er.

Nicklas Bendtner har flere gange tænkt på at gøre comeback.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

31 år, 11 måneder og 16 dage.

Så gammel var Nicklas Bendtner, da hans seneste kontrakt som professionel fodboldspiller den 1. januar 2020 udløb.

Det er også datoen, der nu står som slutdatoen på en flot karriere for den i dag 36 årige eks-landsholdsspiller.

I de fire år, der siden er gået, har Nicklas Bendtner flere gange overvejet at gøre comeback. Det fortæller den tidligere Arsenal-angriber i TV3 Sport-programmet Offside.

– De sidste fire år har jeg mange gange tænkt på et comeback – rigtig mange gange. Der er stadig dele af mig, der i dag irriterer sig over, at jeg ikke gjorde det, men jeg har også accepteret situationen, og jeg er glad, hvor jeg er nu, lyder det fra Bendtner.

Efter Bendtner stoppede i F.C. København havde han flere muligheder for at fortsætte i mindre klubber, men blandt andet Covid-19-pandemien kom ifølge amagerkaneren selv i vejen.

Nicklas Bendtner om bruddet med FCK: Gav ingen mening

Også superligaklubben OB var i en periode en mulighed, men han fortryder ikke, at han sagde nej til fynboerne, da de kom på banen.

– Nej, for der, hvor jeg var på det tidspunkt i mit liv, havde det ikke været godt for hverken dem eller mig, så jeg angrer det ikke, fortæller Bendtner, der i bagklogskabens lys gerne havde gjort som en tidligere Arsenal-legende.

– Vi havde Robert Pirès til at træne med i Arsenal, når nogle var skadet, og han holdt sig i form – fantastisk spiller i øvrigt. Det kan godt ærgrer mig, at jeg ikke tog en klub og holdt mig i form og i gang ved at træne med dem, og så spørge; Er det her noget, jeg vil, eller er det noget, der er væk for evigt, lyder det fra den tidligere danske landsholdsspiller.

Nicklas Bendtner nåede i alt 81 a-landskampe for Danmark, hvor det blev til samlet set 30 scoringer.

På klubplan var han undervejs i karrieren forbi klubber som KB, Arsenal, Birmingham, Sunderland, Juventus, Wolfsburg, Nottingham Forest, Rosenborg og slutteligt F.C. København.

Hos de nuværende danmarksmestre blev det til i alt én scoring og ni kampe i efterårssæsonen 2019-20. I den sæson sluttede F.C. København ni point efter FC Midtjylland i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P