3F Superligaen

Nicklas Bendtner om bruddet med FCK: Gav ingen mening

Nicklas Bendtner har fortalt Offside-studiet om bruddet med F.C. København, hvor den tidligere Arsenal-spiller kun nåede at spille ni kampe.

Nicklas Bendtner har talt med Offside-studiet om sit brud med FCK.
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Nicklas Bendtner vendte retur til Danmark i 2019.

Det blev en kort fornøjelse, da Bendtner ankom i september og igen forlod klubben den 1. januar 2020.

Nu har den tidligere landsholdsspiller åbnet op om bruddet med F.C. København, som ifølge hovedpersonen selv ikke gav nogen mening.

– Jeg kunne godt regne ud, at Ståle Solbakken ikke ville satse på mig, da jeg ikke fik lov til at spille efter kampen mod Nordsjælland [hvor Bendtner scorede sit første og eneste mål for FCK, red].

– Det var hårdt at acceptere, fordi det ikke gav nogen mening, da jeg selv mente, at jeg ville kunne noget mere end de andre kunne, så ville det være et kæmpe scoop for dem at beholde mig i stalden.

– Jeg havde en fornemmelse af, at Ståle ikke ønskede mig i FCK i længere tid – hvis han gjorde, så havde han givet mig en ny kontrakt, fortæller Nicklas Bendtner til Offside-studiet.

Nicklas Bendtner: Jeg fortryder kun to ting

Til trods for at opholdet i F.C. København var kort, så var det stadig stort for Bendtner at vende hjem.

– Jeg er enormt glad for, at jeg kom dertil. Det var en drengedrøm. Jeg er stolt af, at jeg nåede det [at spille for FCK, red.]. Det blev ikke den succes, som jeg havde ønsket, men hvis jeg havde haft en træner, som virkelig gerne ville have haft, at jeg lykkedes, så havde jeg stadig spillet i FCK.

Nicklas Bendtner trak sig tilbage som professionel fodboldspiller i 2021, da han havde været klubløs siden bruddet med FCK.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P