NordicBet Ligaen

Sønderjyske slår Fredericia i sidste test

Sønderjyske ligner på mange måder et hold, der er klar til at angriber forårets kamp om oprykning til Superligaen. Det samme kan ikke siges om dagens modstander fra Fredericia.

Mens Sønderjyske for længst har sikret sig en plads i NordicBet Ligaens top-seks, ser det en smule anderledes ud i FC Fredericia.

Fredag eftermiddag pudsede de to NordicBet Liga-klubber formen af i den sidste testkamp, inden det om en uge atter går løs i den næstbedste række.

Duellen stod på kunstgræsbanen ved siden af Monjasa Park i Fredericia, og det var gæsterne fra Sønderjyske, der trak sig fra kampen med en snæver 0-1-sejr.

Sønderjyderne skulle dog helt hen til et kvarter før tid, før NordicBet Ligaens topscorer, Peter Buch Christiansen, scorede kampens enlige mål.

Sønderjyskes nordmakedonske midtbanespiller, Ivan Nikolov, fik fem minutter efter føringsmålet sit andet gule kort, men Sønderjyske fik lov at sætte en erstatning ind, så kampen også sluttede med 11 mand på begge hold.

Sønderjyske forstærker sig med kantspiller fra Randers

Med sejren fredag har Sønderjyske vundet vinteropstartens sidste fire testkampe i træk mod henholdsvis Landskrona, GAIS og Halmstad. Holdet tabte årets første to træningskampe mod Viborg og tjekkiske Slavia Prag.

FC Fredericia lagde ud med en sejr over Middelfart, inden det blev til store nederlag til både Brøndby og FC Midtjylland. Senest blev det til en 0-1-sejr over norske HamKam, men alligevel går NordicBet Ligaens øjeblikkelige femmer ind til forårssæsonen med et nederlag i frisk erindring.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P