3F Superligaen

Rekordhøj efterspørgsel: FCK lukker for salg af sæsonkort

I F.C. København lukker de nu for salget af sæsonkort og billetabonnementer efter en historisk høj efterspørgsel.

FCK melder sæsonkort udsolgt.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Lige knapt 23.000.

Så mange sæsonkort og billetabonnementer har F.C. København solgt, og det får de danske mestre til at melde udsolgt.

Den overvældende interesse for københavnernes kampe har resulteret i en tredobling af antallet af billetabonnementer, siden klubben introducerede konceptet i 2018.

Selvom det ikke længere er muligt at købe sæsonkort eller billetabonnement, så er der stadig mulighed for at komme i Parken og se de danske mestre fra nærmest hold. Det forsikrer klubbens kommercielle direktør.

– Vi har valgt at lukke salget ved 23.000 sæsonkort og abonnementer, så vi fortsat kan tilbyde fans, for hvem sæsonkort eller kort- og billetabonnement ikke giver mening, en mulighed for at se fodbold i Parken.

– Vi kan ikke forvente, at alle kan være med hver gang, og derfor har vi med få undtagelser altid reserveret pladser til det generelle billetsalg, så alle F.C. Københavnere uanset engagement har mulighed for at se fodbold i løbet af sæsonen, siger F.C. Københavns kommercielle direktør Mikkel Grove Lindsted.

Mattsson hædret efter FCK-debut: Ugens hold i CL

F.C. København forventer udsolgt til flere og flere kampe i Superligaen i løbet af 2024.

I skrivende stund er der venteliste på sæsonkort og billetter til Sektion 12 – tribunen hvor klubbens mest inkarnerede fans holder til.

Et lignende tiltag bliver der nu kigget ind i for nationalarenaens øvrige tribuneafsnit.

Ifølge Superstats har F.C. København i indeværende superligasæson snittet 26.222 tilskuere til sine hjemmekampe i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P