Champions League

Pep om Haalands kropssprog: Det var ikke godt

Lørdag var Haaland tilbage som dobbelt målscorer for Manchester City. Men alligevel er hans spanske manager Pep Guardiola ikke tilfreds med sin norske angriber.

Erling Haaland har stadig noget, han kan forbedre, mener Pep Guardiola
Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Lørdag vendte Haaland tilbage i målscorerens rolle for Manchester City-holdet, da han scorede begge mål i 2-0 sejren over Everton i Premier League.

Og så skulle man mene, at manager Pep Guardiola kun kan være super begejstret over sin stjerneangriber.

Men så igen. Den spanske manager stiller store krav til sine spillere, og Pep var ikke helt tilfreds med Erling Haalands attitude i opgøret på hjemmebane.

Her var angriberen ifølge hans manager ikke positiv nok at se på.

– Han skal lære, at hvis han ikke scorer, skal han have det rigtige kropssprog. Han skal have det her humør, hvor han er positiv, og hvor han siger: ‘OK, det kommer, det kommer, forklarer Pep Guardiola til ‘The Guardian‘.

Når Manchester Citys erfarne manager stille store krav til sin stjerneangriber, handler det om, at evnerne også hos den 23-årige norske landsholdsspiller er enormt høje, mens at alderen stadig er relativt lav.

– Fordi han er så ung, skal han i det øjeblik være positiv. Han er et kæmpe konkurrence-menneske, der gerne vil score mål. OK, jeg ved det, vi ved det; så kan han slappe af. Hvis vi ikke scorer i dag, eller hvis han ikke scorer om 10 minutter, er det OK, men i processen skal han forsøge at være ‘okay så spiller vi’, lyder det fra Pep, der samtidig sætter ord på Haalands vilde Champions League-rekord.

Erling Haaland har scoret imponerende 40 mål i 35 Champions League-kampe. Noget der står helt ud.

– I Champions League havde ikke engang Messi eller Cristiano disse tal i hans alder.

Skulle du have misset det, så spiller Manchester City ude mod F.C. København tirsdag aften i Champions League. Kampen starter klokken 21.00 i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P