3F Superligaen

Jacob Rasmussen: Nyder roen og skal ingen steder

Jacob Rasmussen vendte i sommer hjem til dansk fodbold og Brøndby IF, og her nyder han roen og udsigten til at falde til et godt sted.

Jacob Rasmussen bliver hængende i Brøndby, forventer han
Foto: campo.dk / Allan Hvid

Jacob Rasmussen er hurtigt blevet en publikumsdarling på Brøndby Stadion.

Den boldsikre forsvarsspiller har nydt stor succes og popularitet ovenpå sit elegante og boldsikre forsvarsspil, og efter flere sæsoner, hvor den 26-årige fynbo har været udlejet ad flere omgange til store klubber som Feyenoord og Vittesse i Holland, kan han nu se frem til at slå sig lidt ned på den københavnske vestegn.

Den der følelse af at blive værdsat og respekteret er også noget som i min bog tæller rigtig, rigtig meget

Det forklarer han i et interview med campo.dk.

– Ja, måske at få “lidt ro på” nok ikke er den helt forkerte måde at sige det på. Det med at blive lejet ud, det kan være rigtigt fint i en periode for at få noget spilletid og komme tilbage og kæmpe. Men nu er det også meget rart, at der er kommet lidt ro på bagsmækken, og jeg har skrevet under på en lidt længere kontrakt som et eller andet sted måske bare giver lidt ro oppe i hovedet også. Det giver mig tid til at kunne fokusere på de ting, som jeg skal fokusere på, siger Jacob Rasmussen i interviewet, som du kan se i videoen har i artiklen.

Der er ikke så megen slinger i valsen med Jacob Rasmussen. Når han spiller for Jesper Sørensens mandskab, så spiller han fuld tid, og vigtigheden af Rasmussen evner på banen er ikke til at overse.

Derfor kan Brøndbys fans også med rette frygte de kommende transfervinduer, hvor Jacob Rasmussens kvaliteter også skinner i øjnene på mange udenlandske klubber.

– Jeg kan sige er at jeg er utrolig glad for de første seks måneder, og min plan er ikke lige umiddelbart at skulle nogen steder. Og jeg sætter utrolig meget pris på, at det er gået som det er gået. Men også den støtte som vi har fået fra folk både fra nær og fjern. 

– Den der følelse af at blive værdsat og respekteret er også noget som i min bog tæller rigtig, rigtig meget, slutter Rasmussen.

Sammen med hele Brøndby-holdet åbner han forårssæsonen søndag den 18. februar klokken 18.00 på hjemmebane mod FC Midtjylland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P