Jupiler Pro League

Dolberg efter tur på bænken: Rigtige beslutning

Kasper Dolberg var tilbage i målscorerens rolle for Anderlecht i weekendens kamp mod Charleroi, og han erkender, at sidste weekends bænkeplads var en fin beslutning.

En glad Kasper Dolberg er netop vendt tilbage i målscorerens rolle for Anderlecht
John Thys/AFP/Ritzau Scanpix

Som angriber er mål og spilletid afgørende.

Og det er også sådan, vi bedst kender Kasper Dolberg i denne sæson.

Derfor lignede den danske landsholdsangriber også sig selv, da han efter weekendens 3-1 sejr over Charleroi, var tilbage i målscorerens rolle.

Her scorede Dolberg til 2-0 for Anderlecht.

Dolbergs tilbagevende som målscorer kom også på et godt tidspunkt, efter at han igen fik chancen fra start hos Anderlecht. Weekenden forinden startede ‘Dolleren’ nemlig på bænken.

Og beslutningen om at lade ham starte på bænken, forstår han faktisk godt selv.

– Jeg vil gerne påpege, at det var en god beslutning at starte Vazquez i søndags i mit sted. Det var logisk i betragtning af, at jeg ikke længere scorede mål, og at Luis klarede sig godt i kampen og arbejdede godt i træningen, sagde Dolberg efter weekendens sejr mod Charleroi.

Det er Luis Vazquez, Kasper Dolberg omtaler i interviewet. Også han kom på måltavlen mod Charleroi, da han scorede til slutresultatet 3-1.

Forinden havde Vazquez afløst netop Kasper Dolberg.

– Jeg er virkelig heldig at spille for en klub, hvor alle støtter mig uanset hvad, sagde Dolberg slutteligt til pressen efter opgøret.

Kasper Dolberg har nu scoret 11 mål i 24 kampe i sæsonen for Anderlecht.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P