Barca smider point hjemme mod bundprop

FC Barcelona satte søndag aften den slags point over styr, som man bare ikke har råd til, hvis man vil byde sig til i kampen om mesterskabet.

Lamine Yamal og restne af FC Barcelona spillede 3-3 hjemme mod Granada i LaLiga.

10 point.

Det er, hvad FC Barcelona har op til Real Madrid på førstepladsen i LaLiga, efter det søndag aften blev til 3-3 hjemme mod Granada.

Samtidig storsejrede Real Madrid lørdag mod Girona, og den spanske hovedstadsklub er derfor ved at stikke helt og aldeles af.

FC Barcelona kom ellers bedst fra start i søndagens opgør, da den blot 16-årige Lamine Yamal gjorde det til 1-0 efter et lille kvarters spil.

Ricard Sanchez fik dog udlignet for gæsterne kort før pausen, så der efter 45 minutters fodbold stod 1-1.

Efter en times spil gik det pludseligt hurtigt, da den Manchester United-ejede Facundo Pellistri først gjorde det til 1-2, inden Robert Lewandowski tre minutter senere udlignede til 2-2.

Yderligere tre minutter senere fik Ignasi Miquel så headet bolden ind bag tilbagevendte Marc-André ter Stegen i Barca-målet, så der efter 66. minutter stod 2-3 i Granadas favør.

Purunge Lamine Yamal var dog ikke færdig med at trække sin andel af læsset for Barca, og i det 80. minut fik han udlignet til 3-3.

Til trods for, at den catalanske storklub pressede på og jagtede til det sidste, blev det aldrig til mere for cheftræner Xavi og co.

Med det ene point ligger Granada fortsat næstsidst i LaLiga, mens Barca ligger nummer tre.

Danske Andreas Christensen startede inde for hjemmeholdet på midtbanen. Han blev skiftet ud efter 67 minutter.