3F Superligaen

Tingager og Mølgaard slår fast: Vil vinde noget med AGF

Tobias Mølgaard og Frederik Tinager har begge sat underskrifter på lange forlængelser i AGF fredag, men forlængelserne med klubben er langt fra det eneste punkt, hvor de to forsvarsspillere er på bølgelængde.

Tingager og Mølgaard håber at vinde noget med AGF i denne kontraktperiode.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

De har fire og et halvt år til det, men hvorfor ikke gøre det med det samme?

Fredag underskrev både Tobias Mølgaard og Frederik Tingager kontraktforlængelser med AGF, der holder de to forsvarskollegaer i klubben til sommeren 2028.

For dem begge gælder det, at de drømmer om vinde noget med den østjyske superligaklub.

– Jeg skal ikke lægge skjul på, at når jeg en dag er færdig her, så vil jeg gerne have vundet noget med AGF, og det er der mange år til at arbejde på, lyder det fra Frederik Tingager, der bakkes op af sin holdkammerat.

– Det er helt det samme. Det kunne være helt vildt fedt at opnå noget med AGF. Det er det, jeg hungrer efter; At få lov til at komme ind på det nye stadion og forhåbentlig få nogle oplevelser derinde og vinde noget. Det tror jeg, vi er meget enige om, lyder det fra Tobias Mølgaard.

Den blonde forsvarsspiller har dog ikke nødvendigvis kun det lange lys på, når det kommer til ambitionen om at hente titler med AGF.

– Det er en klar målsætning for den her kontraktperiode (at vinde noget, red.), så det er med at klø på, og så må vi se, om den ikke kommer allerede i den her sæson. Det håber vi da, lyder det fra Mølgaard.

Dobbelt forsvars-forlængelse i AGF

Mens Tobias Mølgaard har været i AGF siden sommeren 2022, hvor han tog turen de godt 75 kilometer mod nord fra Vejle, så har Frederik Tingager befundet sig i Smilets By helt siden januar 2019.

Tingager kom til Aarhus efter et mindre succesfuldt ophold i tyske Eintracht Braunschweig, og forsvarsklippen er selv overrasket over sine fem år i den østjyske hovedstad.

– Det har været en vild rejse. Jeg kom her for at få lidt gang i karrieren igen, og ja, tiden er godt nok fløjet afsted. Jeg er sindssygt glad for at være i Aarhus og byen og fansene. 

– Der er så mange ting, man bare kan krydse af. Det er en by, der virkelig betyder noget for mig. Det havde jeg ikke regnet med. At have en familie, der er også glad for at være her, spiller selvfølgelig også ind; at vi kan fortsætte på den her rejse, vi er på, lyder det fra den 30-årige sjællænder.

Frederik Tingager er den AGF-spiller, der har spillet flest minutter i 2023-24-sæsonen indtil videre, mens Tobias Mølgaard kom ind på andenpladsen.

AGF åbner forårssæsonen, når de mandag den 19. februar lægger vejen forbi Tobias Mølgaards tidligere klub Vejle Boldklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P