3F Superligaen

Dobbelt forsvars-forlængelse i AGF

AGF har fredag aften meddelt, at klubben forlænger med to af sine største forsvarsprofiler.

AGF forlænger med de to profiler TObias Mølgaard og Frederik Tingager
Foto: agf.dk

Der er fredag tikket gode nyheder ind til AGF-fans landet over.

Den aarhusianske superligaklub har forlænget med ikke én men to af klubbens største profiler i bagkæden.

Således har både Tobias Mølgaard og Frederik Tingager forlænget helt til sommeren 2028.

De to forsvarsspillere havde begge kontraktudløb i sommeren 2025, men inden der opstår nogen usikkerhed om de to profilers fremtid, forlænger Superligaens øjeblikkelige firer altså med tre år for begge spillere.

– Tingager er en central del af truppen og en leder på og udenfor banen. Han er vokset ind i indbegrebet af en AGF-spiller, hvor han med sin ærgerrighed og vindermentalitet er med til at drive sin holdkammerater frem, og han er en eksponent for den kultur, vi ønsker i klubben og i vores trup.

AGF forlænger med de to profiler TObias Mølgaard og Frederik Tingager
Foto: agf.dk

– Han er spillet sit måske bedste efterår for klubben og er en rigtig dygtig forsvarsspiller, som vi er glade for, fortsat kan se sig selv i AGF, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye og Frederik Tingager.

Mens Tingager har været i AGF siden januar 2019, så er Tobias Mølgaard et noget nyere bekendtskab. Thyboen kom til De Hviiiie fra Vejle i sommeren 2022, men også han har udviklet sig til en markant profil i jydernes forsvar.

Officielt: AGF henter ung svensker

– Det er en stor glæde for os, at Tobias Mølgaard også har ønsket at forlænge sin aftale. Han er på kort tid blevet en central og afholdt del af vores trup. Og han rummer mange af de værdier, vi ønsker i vores spillere, som hårdt arbejde og ansvarlighed.

– Med hans dedikation til sin sport og til sit hold er han et forbillede for mange, og det er en fornøjelse, at vi nu kan forlænge vores aftale med Mølgaard, siger Stig Inge Bjørnebye. 

At det er to af AGF’s største profiler, der fredag har skrevet under på en kontraktforlængelse, er der næppe nogen, der vil sætte spørgsmålstegn ved.

Mens Frederik Tingager med 2070 minutters fodbold er den AGF-spiller, der har spillet flest minutter i indeværende sæson, så kommer Tobias Mølgaard med 1888 minutter ind på en andenplads – lige foran anfører Patrick Mortensen og forsvarskollegaen Felix Beijmo.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P