Bøde og karantæne til Evertons danske manager

Der venter Everton danske manager Brian Sørensen en karantæne, efter han i søndagens nederlag til Chelsea blev bortvist.

Soccer Football – Women’s Super League – Chelsea v Everton – Kingsmeadow, London, Britain – February 4, 2024 Everton manager Brian Sorensen is shown a yellow card by referee Emily Heaslip Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Én spilledags karantæne og en bøde på 250 pund.

Sådan lyder straffen for Everton Womens danske manager Brian Sørensen, efter han i søndagens 3-0-nederlag til Chelsea blev udvist.

Oven i den personlige straf kommer en straf på 500 pund – cirka 4.400 kroner – til Everton, efter klubbens spillere i det 26. minut opførte sig forkert.

– Det engelske fodboldforbund (FA) påstod, at manageren opførte sig på en forkert måde og brugte grov og/eller fornærmende ord mod en dommer i det 79. minut, hvilket førte til hans bortvisning, lyder det fra det engelske fodboldforbund.

Everton tabte udekampen mod topholdet Chelsea med 3-0. Hjemmeholdets to første mål faldt på straffespark efter to straffesparkskendelser, der mildest talt må betegnes som tvivlsomme.

Du kan se højdepunkter og de to straffesparkskendelser her.

Fem danskere på banen: Veje fik hovedrolle i Evertons sejr mod Liverpool

Både Brian Sørensen og Everton har accepteret straffen.

Everton er efter sæsonens første 13 kampe i Women’s Super League nummer 10 ud af ligaens 12 mandskaber. Med 11 point har de fem point ned til Bristol City, der netop nu sidder på ligaens eneste nedrykningsplads.