Østrigsk Fodbold

Bidstrup og Kjærgaard nyder tiden sammen i Salzburg

Maurits Kjærgaard spillede en stor rolle i Mads Bidstrups skifte til Red Bull Salzburg, og de to danskere bruger nu en del tid sammen – både på midtbanen og i privatlivet.

Mads Bidstrup og Maurits Kjærgaard har det godt sammen i Red Bull Salzburg.
Foto: Andreas Schaad – FC Red Bull Salzburg
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

22 kampe og et pointgennemsnit på 2,23.

Mads Bidstrup og Maurits Kjærgaard har tidligere været holdkammerater på det danske U21-landshold, og siden Bidstrups skifte til Red Bull Salzburg i sommer, har de igen været holdkammerater i den østrigske storklub.

Mens Mads Bidstrup har spillet stort set samtlige kampe for klubben, så blev den sidste del af efterårssæsonen ødelagt af en skulderskade for Maurits Kjærgaard.

I de 14 kampe det nåede at blive til sammen inden vinterpausen, har Red Bull Salzburgs danske midtbanemakkerpar endnu til gode at tabe i de hjemlige turneringer i Østrig, og kun Champions League-nederlagene til Inter og Real Sociedad vidner om, at ikke alt er perfekt i Mozarts fødeby.

De to danskere nyder igen at være holdkammerater, og ingen af dem tøver med at kalde den anden en ven.

Vild start for Bidstrup i Salzburg: Greb chancen – nu skal jeg fortsætte

– Vi har kendt hinanden længe, og han var også vigtig for mig, for jeg skulle vide en masse ting om Red Bull Salzburg, inden jeg underskrev min kontrakt.

– Han har også hjulpet mig med at integrere mig i Salzburg; Har vist mig og byen og vist mig hvordan alting fungerer. Han er en forrygende fyr både på og udenfor banen. Han er en fantastisk spiller og en rigtig god ven, siger Mads Bidstrup til campo.dk.

Også den tidligere FC Nordsjælland og Brentford-spiller får roser med på vejen fra sin godt to år yngre landsmand.

– Mads er en fantastisk fyr, og vi kommer godt ud af det med hinanden. Vi laver også en masse ting sammen i vores privatliv. Han blev godt modtaget på holdet fra dag ét; Han er en vigtig spiller for os både på og udenfor banen, siger Maurits Kjærgaard.

Kjærgaard afviser at tænke på landsholdet: Mit eneste mål er at blive fit

Red Bull Salzburg åbner forårssæsonen med lidt af et topbrag, når William Bøving, Mika Biereth og Sturm Graz fredag aften gæster Red Bull Arena.

Med fem runder tilbage af den østrigske bundesligas grundspil er Sturm Graz bare to point efter Red Bull Salzburg, der jagter sit 11. mesterskab i træk.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P