Schwartau scorede i BIF-sejr og Bundgaard ‘debut’ mod FCK

Brøndby og F.C. København spillede begge mandag sin anden kamp ved dette års Atlantic Cup, og Brøndby fik mest med fra kampen, hvor det blev til første kamp for Filip Bundgaard samt en 2-1 sejr.

Oscar Schwartau scorede og spillede en god kamp for Brøndby i 2-1 sejren mod FCK
Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Mandag var der ‘New Firm’ til Atlantic Cup.

Brøndby og F.C. København testede sig selv og hinanden i en kamp, hvor begge hold godt nok stillede med flere af truppernes reservespillere.

Hovedpersonen på banen var uden tvivl Brøndbys nyindkøb Filip Bundgaard, der spillede sin første kamp for klubben. Og han fik en 2-1 sejr med sine nye holdkammerater, hvor Oscar Schwartau kom på mål tavlen og flere gange viste sit store talent frem.

Midtvejs i første halvleg bragte Jesper Sørensens Brøndby-hold sig foran 1-0 på et flot hovedstød af Rasmus Lauritsen, som med panden sikkert ekspederede bolden i nettet.

Inden pausen havde Victor Froholdt en stor helt fri chance for FCK, men han sparkede bolden langt over mål, så stillingen var 1-0 til Brøndby efter de første 45 minutter.

Schwartau og Roony tog over

Filip Bundgaard startede helt i front på Jesper Sørensens hold, og han viste flere gange sin fart på banen, uden dog på noget tidspunkt at komme helt tæt på en scoring.

Det gjorde til gengæld Oscar Schwartau, der bragte Brøndby på 2-0 otte minutter inde i anden halvleg, og han var i det hele taget en stor mundfuld for kollegaerne og rivalerne hos FCK.

Efter en times spil satte Filip Bundgaard sig ud på bænken, hvor han få minutter før slutfløjtet kunne se Roony Bardghji score et elegant mål til slutresultatet 2-1.

Det er Brøndbys anden sejr ved turneringen, så de fører lige nu Atlantic Cup.